سلام به کاربران محترم سایت من میخواستم یک انجمن با سیستم ویبولتین راه اندازی کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟اوّل میخوام بدونم کدوم ورژنش خوبه؟دوّم:فارسی سازشم لطفاً برام لینکشو بدین/سوّم اینکه: قالب هاش کجا هستش؟سایت مخصوصی داره؟:">
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به کاربران محترم سایت من میخواستم یک انجمن با سیستم ویبولتین راه اندازی کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟اوّل میخوام بدونم کدوم ورژنش خوبه؟دوّم:فارسی سازشم لطفاً برام لینکشو بدین/سوّم اینکه: قالب هاش کجا هستش؟سایت مخصوصی داره؟:">
نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
راستی هر مشکلی داشتی من در خدمتم
به نظر شخصی من اصلان از vBulletin استفاده نکنید یا استفاده میکنید این چند به این چند نکته توجه کنید
vBulletin امنیت کامل نداره اصلان --
هاست واریز میخواد
دوست داری vBulletin باشه لیسانس از سایت خودش بگیر که با خیال راحت کاری کنی و مشکل پیش نیاد
vBulletin را باید باید 100% بدهی تست کنن که باگ نداشته باشه ولی بدبختانه توی تمامی vBulletin باگ هست
به نظر من مای بی بی بهترین هست Mybb
کاملا مخالفم
عزیزه من شما رو چه حسابی میگید امنیت ویبی کمه؟ مگه تا حالا با ویبی کار کردی که میگید؟
دوسته من امنیت ویبی بسیار بسیار بالاست
خب شاید شما دیدید که بعضی از سایتهای هک شده و الانم اومدید میگید وبی باگ داره باید بگم که دلیل هک شدن اون سایتها وی بی نیت بلکه هاستشونه
ببخشید اینو میگم بهتره قبلا از این که چیزی بگید کمی تحقیق کنید لطفا
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
درضمن هاست واریز نه هاست وارز:((
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
برای هر باگی هم بچی وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما vBulletin کنید ;) می فهمید
دوست عزیز میشه به ما هم بدهید اون ورژن را8-|
شما حتما نصب کردی به ما هم آدرس بده تا بگم باگ چیه :))
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
منم نگفتم که نداره ;) گفتم باید بدهید کامل چک شود تا بعد خیالتون راحت شه :)
به کی باید بدن چک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چی دارید میگید اینطور که معلومه که اصلا از ویبی چیزی نمیدونید.
آقا وجید تایید کرد .. نصب کنید :)
ما چیزی نمیدونیم
ببخشید من دخالت می کنم اما مهدی جان بزرگترین فروم های جهان نه اصلا حداقل ایران برگرفته از قدرت vBulletin هستد
http://www.webhostingtalk.ir/
قدرت برگرفته شده از : vBulletin
انجمن گروه آشیانه - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک - صفحه اصلی
MajidOnline Forums - Powered by vBulletin
قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
دوست من این رفقیمون تخصص وی بی هست یه پی ام تو یاهو بهش بده شاید بتونه کمکت کنه
mr.ienemy@att.net
vBulletin لایسنس دار به هیچ وجه دارای باگ نیست چون بروزرسانی میشه
وقتی باگ داره که از ورژن نال شده استفاده کنید
مسلما امکان آپگرید رو از خودتون میگیرید