پاسخ : سوالے در مورد ssl <~
چون اساسی به این موضوع گیر میدن کسی طرفش نمیره طرف حاظر هر هفته دامین بخره ولی حوصله دردسر نداره
ssl بگیری پیگیری می شه از طرف بچه های بالا =P~:d
به خاطر همین می رن دامین جدید ثبت می کنن
اقا منم می خوام ssl نصب کنم رو سایت موزیک
اخر اخر این که بخوان گیر بدن چیه؟
باسلام
اگر سایت شما مسدود شود و شما از ssl استفاده کنید چند روز بعد آی پی شما مسدود میشود که باید آی پی سایتتون رو عوض بکنید و به همین شکل بخوایید پیش برید در هر یک هفته باید حداقل 24 ساعت دان تایمی داشته باشید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
اگر سایت شما مسدود شود و شما از ssl استفاده کنید چند روز بعد آی پی شما مسدود میشود که باید آی پی سایتتون رو عوض بکنید و به همین شکل بخوایید پیش برید در هر یک هفته باید حداقل 24 ساعت دان تایمی داشته باشید
موفق باشید
اگه قبل ف.یلتر شدن از ssl استفاده کنیم چی؟ یعنی از همون اول
از ssl استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد :53:
وقتی میان دنبالتون که مباحث حساس رو دنبال کنید
فیلم و موزیک که مشکلی نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
از ssl استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد :53:
نمی دونم بهش بگم لج بازی یا چیزه دیگه ... ، اما وقتی یکدفعه میزنن آدرس 100 سایت موزیک رو تا 200 ***** می کنن ، یعنی خیلی این موضوع براشون مهم است ، مخصوصاً با این اوضاعی که الان سایت های موزیک پیدا کردن ...
همون جوری که دوستان گفتند ، آی پی شما ***** خواهد شد ، و در نتیجه ی تغییر آی پی ، ممکنه دان تایم داشته باشید ، همچنین برای برخی اس اس ال باز نمیشه ، برای برخی کند باز میشه ، بعضی ها پیغام verify که میاد وحشت می کنند و نمی دونند باهاش چیکار کنند ، در هر صورت آدرس جدید + آدرس یاب ، خیلی بهتره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
از ssl استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
:53:
یعنی این سایتای موزیک و فیلمی که هر هفته یهبار فیل.تر میشن مخشون تاب داره از domain.1~1000.com رو رزرو کردن؟ :111: مطمئنی اساسی گیر نمیدن
یعنی کسی رو نداریم اینجا برای همچین سایتایی ssl استفاده کرده باشه بگه چجوریه قضیه این گیر میدن یا نه :105:
https://paroos.com
این فکر کنم بزرگترین سایت دانلود فیلم و سریال هست
این بنده خدا رو دامین اصلیش اس اس ال نصب کرده و چندین ماه کار میکرد بدوت *****ینگ
الان ای پی این سایت مشکلی نداره و دامین هاش رو ***** میکنند
هرچند این سایت از طریق ریدایرکت کردن شما رو به ادرس بدون ***** انتقال میداد
یعنی هم شما ادرس اصلی رو که میزدید شما رو به ادرس بدون ***** انتقال میداد
البته الان که اس اس ال برداشته شده اما تو سردرگمی کاربرا من با Mohammad_reza موافقم شاید پیام ورفای بیاد
البته این سایتی که دادم هیچوقت همچین پیامی نداد
در کل نظر من این هست
دومین اصلی رو با اس اس ال ست کن و وقتی کاربر دامین رو وارد کرد ریدایرکتش کن به دامین های دیگه که عدد بالا میره