پاسخ : طراحی لوگو برای wht
بعداز 6 روز یعنی توی این فروم طراح نداریم کسی ریپلای نکرده احیانا که همه ایمیل نزدن که بگم فقط ایمل زدن وحید
حالا درخواست خرید بود 10000000000000000000000 نفر افر میدادن و اعلام امادگی میکردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
بعداز 6 روز یعنی توی این فروم طراح نداریم کسی ریپلای نکرده احیانا که همه ایمیل نزدن که بگم فقط ایمل زدن وحید
حالا درخواست خرید بود 10000000000000000000000 نفر افر میدادن و اعلام امادگی میکردن
نمی دونم باورتون بشه یا نه ، اما من همین الان این تاپیکو دیدم ...
لطفا بیشتر درباره لوگو توضیح بدید ، شاید اگه از پسش بر بیام ، یکی براتون بزنم.
منظورم از توضیح اینه که می خواهید مثل همینی که الان هست ، نوشته باشه (به اصطلاع تایپوگرافی) یا اینکه دنبال نماد هستید ؟ منظورم از نماد آرم هست.
و اینکه متن لوگو فارسی باشه یا انگلیسی ؟ رنگبندی متناسب با همین قالب باشه ؟ یا هر چیزی که به نظرتون میرسه ...
سلام طراحی هر نوع طرح گرافیکی با قیمت مناسب با آیدی من در تماس باشید !sultanmhn@yahoo.com
در خدمت هستم جزییات را توضیح بدید
2 فایل پیوست
نمونه ها بیشتر توی پروفایل هست مایل بودید بگید تا اطلاعات تماسو براتون بفرستم
cg-gilas on deviantART
فایل پیوست 3779 فایل پیوست 3780
سلام رو اینم میتونید فکر کنید!
به عنوان یک پیشنهاد بهتر است اگر قراره عبارت فارسی نوشته شه در روی هیدر یا ... :
به جای "وب هاستینگ تالک" نوشته بشه "وب هاستینگ تاک"
موفق باشید
نقل قول:
نقل قول:
والا چی بگم .
نمی دونم باورتون بشه یا نه ، اما من همین الان این تاپیکو دیدم ...
لطفا بیشتر درباره لوگو توضیح بدید ، شاید اگه از پسش بر بیام ، یکی براتون بزنم.
منظورم از توضیح اینه که می خواهید مثل همینی که الان هست ، نوشته باشه (به اصطلاع تایپوگرافی) یا اینکه دنبال نماد هستید ؟ منظورم از نماد آرم هست.
و اینکه متن لوگو فارسی باشه یا انگلیسی ؟ رنگبندی متناسب با همین قالب باشه ؟ یا هر چیزی که به نظرتون میرسه ...
نقل قول:
سلام طراحی هر نوع طرح گرافیکی با قیمت مناسب با آیدی من در تماس باشید !sultanmhn@yahoo.com
نقل قول:
در خدمت هستم جزییات را توضیح بدید
ممنون از شما
ترجیح میدم خود لوگو ادغام حروف انگلیسی باشه . و حالا با یه متنی فارسی نوشته بشه "انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران"
بهتر هست یه مسابقه بزاریم و کسی که برنده بشه رو بهش جایزه نقدی بدیم .
قیمت جایزه نقدی هم حدودا چه قدر باشه رضایت مندانه باشه ؟ چون من قیمت های این کار رو ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
ممنون از شما
ترجیح میدم خود لوگو ادغام حروف انگلیسی باشه . و حالا با یه متنی فارسی نوشته بشه "انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران"
بهتر هست یه مسابقه بزاریم و کسی که برنده بشه رو بهش جایزه نقدی بدیم .
قیمت جایزه نقدی هم حدودا چه قدر باشه رضایت مندانه باشه ؟ چون من قیمت های این کار رو ندارم
موافقم اینطوری طرح های خیلی خوبی گیرتون میاد ! البته من پیشنهاد می کنم این مسابقه رو در انجمن مجیدآنلاین اجرا کنید ، چون همه گرافیست هستن ، و یه جور تبلیغ هم میشه برای هر دو انجمن!
هزینه هم که خودتون میدونید !! می تونید نرخ متعارف طراحی لوگو رو بعنوان هزینه قرار بدید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
گیلاس جان شما کجا اینجا کجا ؟ :دی
اینهمه مدت یوزرتو میدیدم ، اما نمیشناختم :(
من کاربر Mohammad در انجمن مجیدآنلاین هستم.
پ.ن : طراحی های 0060 واقعاً تأیید میشه