پاسخ : مانیتور کردن سرویس
شما میتونید از فایروال خود لینوکس استفاده کید
که همون isa server است
سلام دوست عزیز
این کار شنود اطلاعات محسوب میشه
توصیه میکنم بیخیال حتی یاد گیریش بشید
بهر حال با نرم افزار Cain میشه اطلاعات رو اسنیف کرد
این مورد توضیح بیشتری داره که در موضوع انجمن نمیگنجه o:-)
نقل قول:
بهر حال با نرم افزار Cain میشه اطلاعات رو اسنیف کرد
نرم افزار Cain یکی از نرم افزار معروف اسنیف است که غیر قانونیه من از روش قانونی و علم شبکه می خوام مانیتور کنم دوست عزیز
نقل قول:
شما میتونید از فایروال خود لینوکس استفاده کید
که همون isa server است
فکر کنم به جای ویندوز نوشتین لینوکس ، ممنون
از دوستان اگر کسی اطلاع دقیقی داره و تا به حال بصورت تجربی از این علم بهره برده اطلاع بده ، اگر مقاله ای هست یا فیلمی است برای یادگیریش که هزینه داره می پردازم ، مهم اینه که میخوام از نظر فنی با این متد نیز آشنا بشم.
سرور یه برنامه داره که دقیقا یادم نیست شاید فکر کنم پ*ر*ک*س*ی* که واسه شیر کردن اینترنت هست
یکی از امکانات این برنامه مانیتورینگ همین چیزاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
سرور یه برنامه داره که دقیقا یادم نیست شاید فکر کنم پ*ر*ک*س*ی* که واسه شیر کردن اینترنت هست
یکی از امکانات این برنامه مانیتورینگ همین چیزاست
اگه دقیقاً از اسم برنامه و نحوه کارکرد آن اطلاع پیدا کردید ما رو هم بی نصیب نزارید ممنون .
بله خودم هم به این قضیه کنجکاو شدم . . .
تحقیق میکنم اگه به جایی رسیدم شما رو در جریان میزارم
با سلام
دوستان گرامی ایشون روی ویندوز راه اندازی کردند نه لینوکس خود اکانتینگ ان تی تک پلاس باید این قابلیت را داشته باشه.در لینوکس با فعال سازی کش اسکویید و ibsng ما این کار را انجام می دهیم.
ببخشید قصد جسارت ندارم
ولی فکر نمیکنید این کاری که شما میخواید بکنید غیر اخلاقی و ورود به حریم خصوصی مردم هست ؟ :)
مخابرات و هزار جای دیگه دارند ملت را چک می کنند هیچ مشکلی نیست حالا این دوستمون یک آموزش خواستند که مشکلی نیست خیلی مکان ها نیاز به این کار دارند مثلا دانشگاه های آزاد و برخی ادارات با *** وصل می شوند برای همین که کارمندان باید حتما رصد بشوند.