سلام امروز از ميهن وب هاست يه ميل اومد برام كه يازدهمين هاستينگ برتر ايرانه
دوستان 10 تاي اول كيا هستن شما مي تونيد ؟
مرسي
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امروز از ميهن وب هاست يه ميل اومد برام كه يازدهمين هاستينگ برتر ايرانه
دوستان 10 تاي اول كيا هستن شما مي تونيد ؟
مرسي
کیفیت خوب = تجربه ، امکانات خوب ، داشتن سیاستهای خدماتی و مالی ، پشتیبانی خوب که مشتری که خرید کرد بعدا نره ، امنیت مادّی و معنوی برای مشترک ، کادر فنی متخصص ، کیفیت سرورها و ... که همگی اینها = تعداد مشتری بیشتر
پس لیستی که در اونجا قرار گرفته نشون میده که کی ، چی هست!
من 2 سال هست با IrPowerWeb کار میکنم ... واقعا راضی هستم . به نظر من جزو بهترین ها هستند ... یه شرکت هستند در شیراز
پشتیبانیشون عالیه
مشتری مداریشون عالیه
کار بلد هستند وا قعا
سرورهاشون هه از Colo4 هست
http://www.irpowerweb.com
شک نکنید که Hostdl بهترینه
از هر لحاظی که شما مورد بررسی قرار بدید
سلام
این لیست مربوط به یک ماهه پیشه و جدیدا تغییراتی کرده
لیست برترین هاستینگهای ایرانی درمهرماه 90:1-پارس دیتا(parsdata) با پشتیبانی از 13,278 وب سایت2-ایران هاست(iranhost) با پشتیبانی از 13,167 وب سایت3-راد کام (radcom) با پشتیبانی از 5,722وب سایت4-آریانیک(aryanic) با پشتیبانی از 4,604وب سایت5-پی اچ تی کو(phtco) با پشتیبانی از 4,303وب سایت6-ایران سرور ( iranserver ) با پشتیبانی از 4,040وب سایت7- هاست ایران(HostIran) با پشتیبانی از 3,755وب سایت8-کارا هاست (karahost) با پشتیبانی از 3,501وب سایت9-پویا سازان (pouyasazan) با پشتیبانی از 3,226وب سایت10-پرشین تولز(persiantools) با پشتیبانی از 2,732وب سایت11-پارس دو(parsdev) با پشتیبانی از 2,402وب سایت12--میهن وب هاست(mihanwebhost) با پشتیبانی از 2,402وب سایت13-وب رمز (webramz) با پشتیبانی از 2,245وب سایت14-مروا هاست (morvahost)با پشتیبانی از 2,071وب سایت15-اسجی نت وی(sgnetway) با پشتیبانی از 2,055وب سایت
همونطور که دوستان اشاره کردن ملاک رده بندی تعداد مشتری بوده.
وگرنه شرکت هایی مثه ****** و هاست دی ال کیفیتشون در سطح بسیار بالایی قرار داره.
جداول رتبه بندی هاستینگها در وبکاست (مرجع هاستینگ ایران) آپدیت شد:
رتبه بندی سایت webhostingstuff.com
رتبه بندی سایت whatmyip.co
رتبه نبدی سایت webhosting.info
وبکاست - مرجع هاستینگ ایران