لطفا به هر کسی وی پی اس نفروشید
سلام و عرض ادب
ما هفته قبل از یک سرور حملات دی داس داشتیم که با گزارش به دیتاسنتر سرور متخلف رو مورد عنایت قرار دادیم که بعدا مشخص شد فرد حمله کننده اومده از یکی از فروشنده های همین فروم وب هاست تالک یه وی پی اس گرفته و ازش برای حمله به سرور ما استفاده کرده ! ( شرکتی که این وی پی اس رو فروخته بود در یک تاپیکی این موضوع رو علنی توضیح داد )
الان هم دوباره از یه سرور داره به سرور ما حمله میشه از الان بگم که ما دوباره سرور حمله کننده رو خواهیم بست .منتظر اخبار جدید باشید:دی
پاسخ : لطفا به هر کسی وی پی اس نفروشید
خوب میشه اسم و id این فرد خاطی رو بگید
و اگر دیدید اونو حتما گزارش بدید
ممنون
سلام
بهتر هست لوکیشن یا ابتدای ای پی را به صورت عمومی اعلام کنید
موفق باشید
به سرورهای منم حمله میشه میشه بگید از کجا تشخیص
که کی حمله کرده؟
به من هم ddos و هم spam میدن
دوست عزیز به این صورت نیست که به این مشتری بخواهیم بفروشیم یا نخواهیم ، مشتری در سایت سفارش می ده و پرداخت می کنه ، حالا معموملا قوانینی رو می ذارن اما دیگه کسی نگاهی نمی کنه ! حالا طرف یک سرور ویندوز می گیره یا میکروتیک باهاش خیلی کارها انجام می ده خیلی خیلی سخت می شه فهمید اینچنین مشکلات رو .
فکر می کنم اگر اطلاعات آپی رو به فروشنده محترم بدید حتما اقدام خواهد کرد ( با فرد خاطی برخورد می کنه ) چون این جور مشتری ها رو معمولا کسی نمی خواد چون باعث برخورد دیتاسنتر می شه .
پس اگر ip طرف رو دارید حتما بصورت عمومی یا خصوصی اقدام کنید . شما حتی اگر گزارش اینکارو به دیتاسنتر بدید اونها هم این اخطارو به فروشنده و صاحب سرور می دند و موردی نیست ..
جالبه یکی میاد از همین بچه های انجمن vps میگیره
و به یکی از همین بچه های انجمن ddas میکنه
جالب اینکه کشف هم شده که محل خریدش از طریق این انجمن بوده
پیدا کنید پرتقال فروش را
که چه منافعی این طرف با این کارش داشته
اول ای پی مهاجم :
31.7.58.00 البته جای 00 باید یه عدد دو رقمی باشه که متاسفانه حمله کننده کار رو متوقف کرد و نتونستیم کامل رد گیری کنیم .
مطمئنا از یک وی پی اس نبوده , چون امکان نداره با یه وی پی اس بتونه یه سرور رو بخوابونه !!؟
حداقل باید از 4-5 تا وی پی اس در سرورهای مختلف این کار رو بکنه تا بتونه سرور شما رو down کنه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tooba it
مطمئنا از یک وی پی اس نبوده , چون امکان نداره با یه وی پی اس بتونه یه سرور رو بخوابونه !!؟
حداقل باید از 4-5 تا وی پی اس در سرورهای مختلف این کار رو بکنه تا بتونه سرور شما رو down کنه !!!
به 100 درصد . از چند آی پی حمله می کنه . امروز هم دیده که ما ریپورت و سرور رو می بندیم به جای دی داس به سرور sql رخنه کرده بود و به تمامی کاربرهای ما ایمیل زده بود حتی به خود من هم ایمیل زده ! حتی لایو زیلا هم از کار افتاد و رنگش خاکستری و مدام می چرخید دور خودش :دی ولی جلب بود سایت ما بالا بود پسورد سرور sql رو که عوض کردم لایو زیلا مشکلش حل شد .
صحبت من این هست لطفا مشتری هاتون رو مونیتور کنید وقتی وی پی اس می فروشید لااقل بدونید به کی می فروشید ما وقتی حمله میشه چاره ای نداریم جز اینکه ریپورت بدیم و دیتاسنتر هم در این گونه مواقع کل سرور شما رو خواهد بست .