با سلام
سرور اختصاصی المان میخاستم
20 ترابایت هارد
رم 8
بقیه مشخصات رو خودتون بگید
فقط هاردش از 20 کمتر نشه
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
در ضمن حتما بشه این هاردارو یکی کرد ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
سرور اختصاصی المان میخاستم
20 ترابایت هارد
رم 8
بقیه مشخصات رو خودتون بگید
فقط هاردش از 20 کمتر نشه
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
در ضمن حتما بشه این هاردارو یکی کرد ممنون
اگر این مورد مناسب هست برای محاسبه قیمت از طریق مسنجر یا پیام خصوصی در ارتباط باشیدکد PHP:
DataCenter : DataCenter Park - Online Hetzner
CPU : Intel Core™ i7-2600 Quadcore - Hyper-Threading Technology
RAM : 16 GB DDR3
Hard Disk : Hard disks 4 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 100Mbps
Traffic : 10T Outgoing
Y! : smartieuser
سلام
۲۰ ترا که پیشفرض کنید.
باید چند تا بخرید فکر کنم
شما سرور SAN احتیاج دارید برای این میزان هارد.
الان ماکزمیم هارد سرور 3 ترابایت هست. که در صورتیکه با رید 0 بهم استریپ بشن تا 24 ترابایت بهتون فضا میده. اما چند نکته:
یک سرور عادی مدت محدودی مهمونتون خواهد بود. چون رید کارت و رم تحمل این همه هارد رو ندارند.
برای سرور عادی با این مشخصات حدود 500 دلار بودجه حداقل در نظر داشته باشید.
در صورتی که سایت دانلود شما اینقدر فایل و بازدید داره طبیعتا از پس هزینه ماهانه 1000 دلار برای یک SAN بر میاید.
ما SAN رو برای مثال به سایت های ویدئویی اجاره میدیم چون لایو استریمینگ دارند. و همه درایو ها و شبکه این دستگاه ها iSCSI هستند.
در یک دیتاسنتر معمولی هم چین چیزی پیدا نمیکنید.
ما همچین دستگاه گرونی رو تو انبارمون نگه نمیداریم. من ترجیح میدم اگر قرار هست با شما کار کنم اول تمام آرکیتکچر و عملکرد سایت رو بدونم و بعد قطعه براتون تهیه کنم.
در ضمن ما در کانادا فعالیم و از پست اول شما استنباط من این هست که شما به دنبال سرور در اروپا هستید. لطفا این رو بررسی کنید که آیا سرویس دهی در کانادا رفع نیازتون رو میکنه یا خیر.
در ضمن در پست بالا منظور من nas هست. تصحیح میکنم.
در صورتی که پیشنیازهاتون آماده هست بفرمائید که بنا به پیشنیاز ها دنبال دستگاهها و استخراج قیمت باشیم.