1 فایل پیوست
| فـروش سـرور مـجازی ، ایـران وی پـی اس |
با نام و یاد خدا و سلام خدمت همه دوستان و همکارن گرامی
مشخصات سرور های مجازی قابل ارائه :
http://irivps.com/images/offer.png
| سیستم عامل : ویندوز 2003 / لینوکس CentOs / میکروتیک
| هارد تمامی سرور ها ( آمریکا ، آلمان ، انگلیس : ساس هلند : ساتا2 ) و به صورت RAID 0/10 می باشد .
| نصب cPanel WHM/FTP/IIS هزینه ای ندارد در مورد سایر کانفیگ های احتمالی از پشتیبانی سوال فرمایید !
| پشتیبانی آنلاین فقط واخد فروش می باشد و پشتیبانی فنی/سوالات مشکلات از طریق تیکت/سامانه پیام کوتاه ماکزیمم تاخیر 60/30 دقیقه و زمان تحویل سرور 60/15 دقیقه خواهد بود .
| پورت تمامی سرور ها به صورت 1 گیگ بوده به جز انگلیس که 10 گیگ می باشد .
|سرور های ارانه شده آمریکا از فونکس ناپ ، آلمان از هتزنر ، هلند از سنل سرور ، انگلیس از رد استیشن قابل ارائه هست .
| سرور های مجازی / اختصاصی به صورت مدیریت نشده ارائه می شوند و فقط به مشکلاتی شبکه و سخت افزاری رسیدگی می شود ( در صورت امکان به مشکلات نرم افزاری و مسائل و مشکلات
نرم افزاری هم ج داده خواهد شد ) بازگشت وجه نیز فقط در صورت وجود مشکل شبکه یا سخت افزاری (کمبود سرعت هارد یا نتورک) قابل برگشت هست !
| مجازی ساز تمامی سرور ها vmware esxi 4.1 /5.0 می باشد و تمامی منابع کاملا اختصاصی ارائه می شوند .
| سرویس ها مناسب اتیک و اسپم نمی باشند و پورت های مشکل ساز تا حد امکان بر روی سرور ها بسته شده است در صورت مشاهده اتیک سرور به صورت دائم و عدم بازگشت هزینه و اسپم بعد از 2 بار اخطار از روی سرور پاک خواهد شد .
| استفاده از سرور های مجازی به صورت لیچینگ / دانلود و آپلود مستمر ممنوع می باشد .
| نصب و راه اندازی سیستم عامل در طول دوره کلا 2بار قابل رائه هست و نصب سی پنل 45 روزه
| SSL به 2 صورت ولید و آن ولید قابل ارائه هست هزینه کانفیگ سرتفیکیت ولید از 15 هزار تومان تا 45 هزار تومان متغیر هست .
پاسخ : | فـروش سـرور مـجازی ، ایـران وی پـی اس |
سلام واسه پلن 3 سرور مجازی 1024 50 گیگ هارد اضافی چقد میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina285
سلام واسه پلن 3 سرور مجازی 1024 50 گیگ هارد اضافی چقد میشه ؟
سلام ، هر 15 گیگ هـارد اضافی 2500 تومان
بنده به شخصه آقای یگانه رو یکی از بهترین ها میدونم :53:
امریکا از کدام ایالت هست؟
هزینه هر آی پی اختصاصی چقدر است و نهایت چقدر آی پی به هر سرویس بدهید؟
آریزونا ، تا 5 عدد در حال حاضر هز آی پی اضافی 2500 تومان ممکن است تا 3.000 تومان هم افزایش داشته باشه به نسبت افزایش ارز ولی سقفش 3000 تومان هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dollar
امریکا از کدام ایالت هست؟
هزینه هر آی پی اختصاصی چقدر است و نهایت چقدر آی پی به هر سرویس بدهید؟
هزینه رم اضافه چقدر هست !؟؟
عید سعید قربان بر همگان مبارک
تمام سرور های مجازی(آمریکا و فقط ماه اول) 50% تخفیف تا ساعت 9 روز 16 آبان داده خواهد شد !
درود برشما
من یک سایت عکس میخوام بزنم
پلن سوم شما میخواستم
یک سوال دانلود مستمر یعنی چی؟
یعنی من میتونم با خیال راحت روزی نهایتا1گیگ اپلود کنم؟!
بعد اپتایم چطوریاس؟@
گزینه بعدی من میخواستم سی پنل نصب کنم سیستم عامل هم ویندوز میخواستم
هزینه ای برنمیداره دیگه؟
لطفا شرایط و توضیحات بفرستید:53:
قیمت هاتون خوبه من سفارش دادم و تیکت زدم داخل سایت که جوابش رو بگیرم خریدم رو تکمیل می کنم
فقط امیدوارم کیفیت سرویس ها بالا باشه =(( که خسته شدم از سرویس های بی کیفیت