سلام خسته نباشید. وقت همگی بخیر
متاسفانه مورد حملات دی داس قرار گرفتم. اگه میشه راهنمایی کنین چطور از این مشکل فرار کنم
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید. وقت همگی بخیر
متاسفانه مورد حملات دی داس قرار گرفتم. اگه میشه راهنمایی کنین چطور از این مشکل فرار کنم
با تشکر
سلام
سیستم عاملتون چی هستش؟کنترل پنل چی دارین روش؟
لینوکس - سی پنل
البته تا حدودی تونستم مساله رو حل کنم...
یه مدیر امنیتی دارم استخدام می کنم...
فایروال CSF بخش Flood را فعال و تنظیم کنید ! ( CT_Limit )
آپاچی و فایر وال رو که به طور درست تنظیم کردید از طریق خود سی پنل پروسس هایی که روی سایت هاتون داره میاد رو مانیتور کنید . معمولا دیداس روی یک لینک خاص وارد میشه اگه بات نت نباشه . پروسس ها رو مثلا توی یک برنامه مثل اکسل کپی کنید و از طریق سورت کردن پروسس های مشابه رو کنار هم بیارید و ای پی ها رو خیلی سریع می تونید بدست بیارید . ای پی ها رو بلاک کنید . معمولا رنج آی پی بلاک کنید بهتره .
برای بلاک کردن
255.255.255.0-254 /24 بلاکک کنید.
برای 255.255.0.0 /16 بلاک کنید.
برای 255.0.0.0 /8 بلاک کنید تا حمله متوقف شه . بعدا باز کنید و باز همین مراحل رو کنترل و تکرار کنید تا کل رنج آی پی حمله کننده ها بسته بشن.
استفاده از فایروال سخت افزاری هم گزینه مناسبی هست البته اگر بتونید ماهانه حدود 450 دلار هزینه کنید
من یکبار یه دیداس از بات نت داشتم . لوگ حمله رو برای leaseweb فرستادم و درخواست فایروال سخت افزاری منیج شده هم کردم اما اونا جواب دادن فایروال سخت افزاری هم برای اون مدل حمله کاری نمی تونه بکنه و فقط باید ای پی ها بلاک و نال بشن . !!
بله دی داس اگر خیلی وسعتش زیاد باشه هیچ دیتاسنتری توان مقابله باهاش رو نداره . ولی مشخصه که فایروال سخت افزاری می تونه کمک خیلی خوبی بکنه هرچند کنارش استفاده از دی ان اس سروری که حملات رو ف ی ل ت ر می کنه و منیجر ماهر و .... سودمند هست . پیشنهاد میشه از تمامی این موارد با هم استفاده بشه . من الان سایت دارم که هر روز زیر دی داس بود به کمک فایروال سخت افزاری حل شد
به جای آپاچی از لایت اسپید استفاده کن. دو هفته رایگان بهت میده میتونی تست کنی. ببین حل میشه یا نه
لایت اسپید 1000 برابر قوی تر ، بهترین گزینه برای جلوگیری از حملات دی داس .
کرک شده استفاده کن !