سلام دوستان
چطوری میتونم رمز وی پی اس ریموت دکستاپ ویندوز رو عوض کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
چطوری میتونم رمز وی پی اس ریموت دکستاپ ویندوز رو عوض کنم؟
سلام
روی My Computer راست کلیک کنید و Manage را انتخاب کرده از قسمت Local Group & Users وارد Users شده روی یوزر مورد نظر کلیک راست کنید و Change Password بزنید
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - مرکز آموزش - آموزش تغییر پسور در ویندوز سرور
با سلامبرای تغییر پسور سرورمجازی ویندوز خود به روش زیر عمل کنید :ابتدا در RUN تایپ کنید :کد:
%windir%\system32\compmgmt.msc /s
در صفحه جدید باز شده مطابق تصویر زیر اقدام کنید :با کلیک بر روی گزینه Set Password می توانید پسور فعلی را تغییر دهید یا پسورد جدید قرار دهیدنکته :1 - حداقل کاراکترهای لازمه 6 عدد می باشد2 - از کاراکترهای !@#$%^&*() به همراه حروف و اعدداد برای امنیت بیشتر استفاده کنید3 - در ویندوز 2008 سرور حتماً باید پسوری شبیه به این قرار دهیدکد:
@$%warez854*%$
یعنی همان موردی که در نکته دوم ذکر شد حروف + اعداد + کاراکترهای دیگر تا سیستم عامل پسورد شما را قبول کندموفق باشید
سلام....برادرا .. اين راههايي كه گفتين ، رو من انجام ميدم ...ولي وقتي يك پسوورده جديد ميزنم ، قبول نميكنه ..... اصلا نميشه پسووردش رو عوض كرد !!!!
باید complexity رمز عبور رو رعایت کنی.
اگه مایل نیستی که ویندوز مجبورت کنه که رعایت کنی، این کار رو بکن:
در run بنویس gpedit.msc و OK کن تا Local Group Policy Editor اجرا بشه.
به آدرس زیر برو:Windows settings>Security settings>Account policies>Password policy
از سمت چپ روی Password must meet complexity requirements دابل کلیک کن و اون رو در وضعیت Disabled قرار بده.