پاسخ : تبلیغات برای هاستینگ
اگر من باشم روی همین سایت تبلیغ میکنم چون میدونم سرویسی که ارایه میدم با نیاز بخشی از بازدید کننده هاش همخونی داره.
یا حداقل روی سایتهایی که اسکریپتهای رایگان میدن و یا معرفی میکنن.
دنبال سایتهای نیازمندی نباش چون من تجربه کردم
همین سایت خوبه،فروم های های برنامه نویسی نیز خوب جواب می دهد.
با عرض سلام خدمت شما دوستان
سایت پارسیان اسکریپت در حال طراحی قالب و درج موضوعات و ... می باشد.
و به امید خدا انشا الله تا آخر این هفته با خدماتی کاملا متفاوت از سایر سایت های اسکریپت و وب مستر ایرانی به فعالیت خواهد پرداخت.
کلیه عزیزانی که علاقه مند عقد قراداد برای تبلیغات و یا ارائه سرویس های اسپانسری به مدت های 6 ماهه و یکساله هستند می توانند از طریق پیغام خصوصی پیگیری کنند.
---------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه ای از خدماتی که این سایت ارائه خواهد کرد :
1 - ارائه اسکریپت های کاربردی و وب مستر پسند.
2 - آموزش سیستم های مدیریت محتوا در سطح های مقدماتی و... ( آموزش طراحی قالب ورپرس و... جوملا)
3 - ارائه خدمات متفاوتی برای سیستم whmcs اعم از ارائه رایگان ماژول های بانک ها , شمسی ساز , فارسی ساز ها و... قالب های رایگان و...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parsianscript.ir
یک جا خالی دارم تو سایت خودمون زیر هدر. خواستی با قیمت نصف قیمت یک ماهه میدم بهت.. بازدید هم بالاست.تبلیغات هاستینگ هم نداریم اصلا! یکه تاز تبلیغات هاستینگ میشی..
deltafoxy.com
بنظر من سایت های اسکریپت محل مناسبی هستن!
البته یادم رفت بگم هیچ چیزی جای تبلیغات در گوگل را نمی گیرد.
سایت هایی که فعالیتشون در زمینه اسکریپت + گرافیک هست میتونن بازدهی خوبی داشته باشن! انجمن های وب مستری هم همین طور!
یک سوال دارم که با اجازه بپرسم سوالشم اینه که درچه جاها وسایتهایی امکان قرار دادن تبلیغات مربوط به هاستو دامین را دارم .
بعنوان کمک بیشتر تبلیغات را در چه جاهایی بیشتر میپذیرند.
با سلام
سایت هایی که اسکریپت هست برای تبلیغات عالیه