تبادل لایک فیس بوک و پلاس وان گوگل با ir+
وستان این سیستم سیستمی است که بتازه گی شروع بکار کرده (همین امروز ::دی ) این سیستم در ابتدا امکاناتی همانند تبادل لایک فیس بوک ، تبادل پلاس وان ، تبادل ترافیک و ... را دارا میباشد
تقریبا پس از ای+ اولین وبسایت در این زمینه است اما لازم به ذکر است که ای+ تنها در زمینه ی تبادل پلاس 1 فعالیت میکند و این سایت در زمینه های بیشتری که در بالا ارائه شد
برای ورود میتوانید از لینک زیر استفاده کنید
افزایش محبوبیت سایت در گوگل پلاس، تبادل گوگل+
و برای ثبت نام :
افزایش محبوبیت سایت در گوگل پلاس، تبادل گوگل+
سایت را به دوستان خود معرفی کنید ! هر چه سریعتر وبسایت پیشرفت کند به نفع سایت خودمان است ...
پاسخ : تبادل لایک فیس بوک و پلاس وان گوگل با ir+
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GraphX
میشه بیشتر توضیح بدی
شما تو این سایت میتونین صفحات و سایت های دیگه رو مثلا تو فیس بوک لایک کنید یا به سایتشون +1 بدید این کار باعث میشه امتیاز بگیرید و وقتی این امتیاز رو به سایتتون بدید دیگران هم میان و به اون پلاس وان میدن کلا کمی با سیستم کار کنید آشنا میشید
دوستان به همه این سایت رو معرفی کنید این سایت میتونه خیلی مفید باشه یکی از ساده ترین روش های هماهنگی سایت با الگوریتم گوگل
دوستان برای دریافت 500 امتیاز رایگان یوزر خودتون رو در این سیستم معرفی کنید تا امتیاز رو اضافه کنم
نقل قول:
خوب مثل اینکه من زود تر از شما این سیستم رو راه اینداختم ولی کاربران توجه نکردن آدرس هم توی امضام هست .
اولا این که پستتون به موضوع ربطی نداشت
دوما این که هیچ توجهی نشده بخاطر اینه که شما فقط سیستم رو نصب کردید و هیچ سعی نکردید که سیستم دیده بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad2745
اولا این که پستتون به موضوع ربطی نداشت
دوما این که هیچ توجهی نشده بخاطر اینه که شما فقط سیستم رو نصب کردید و هیچ سعی نکردید که سیستم دیده بشه
دوست عزیز من وقتی تاریخ تاپیک رو دیدم پست رو پاک کردم ، شما نقل قول می زاری ؟
کوپن کد امتیاز :
کد PHP:
9628-4486-8719-8207
3564-8679-9232-9658
2206-4539-1020-5011
9209-8688-6221-5641
1624-5542-7707-5681
5870-4241-5315-1621
5539-7661-2475-2587
بعد از لاگین کردن در سایت کد ها رو در قسمت افزایش محبوبیت سایت در گوگل پلاس، تبادل گوگل+ وارد کنید
طرز کارش چطوره عضو شدیم 60 تا هم امتیاز داریم گوگل پلاس سایتم هم داغون شد از کار افتاد البته فکر کنم برا اکانت خودم مشکل اومد