نیازمند ریموت دسک تاپ از لوس آنجلس
سلام دوستان
دوستان گرامی ، من یک میکروتک شخصی داشتم که باهاش پرداخت ها و کارهای مالی ام را انجام می دادم که الان با این اوضاع دیگه قابل استفاده نیست
با ریموت دسکتاپ تا به حال کار نکردم و اصلا نمی دونم چیه ولی دوستان پیشنهاد دادن به جای چیز بد ان که الان از کار افتاده و احتمالا به این زودی هام دیگه درست نمی شه از ریموت دسکتاپ استفاده کنم .
از دوستان محترم هر کی ریموت دسکتاپ با قیمت مناسب و آی پی فرش لوس آنجلس داره لطفا آفر بده .
لطفا اگه راهی هم هست که ساده تر و بدون دردسر تر باشه معرفی کنید
ممنون از همه دوستان
پاسخ : نیازمند ریموت دسک تاپ از لوس آنجلس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سلام علیکم و رحمه ا...
سلام دوستان
دوستان گرامی ، من یک میکروتک شخصی داشتم که باهاش پرداخت ها و کارهای مالی ام را انجام می دادم که الان با این اوضاع دیگه قابل استفاده نیست
با ریموت دسکتاپ تا به حال کار نکردم و اصلا نمی دونم چیه ولی دوستان پیشنهاد دادن به جای چیز بد ان که الان از کار افتاده و احتمالا به این زودی هام دیگه درست نمی شه از ریموت دسکتاپ استفاده کنم .
از دوستان محترم هر کی ریموت دسکتاپ با قیمت مناسب و آی پی فرش لوس آنجلس داره لطفا آفر بده .
لطفا اگه راهی هم هست که ساده تر و بدون دردسر تر باشه معرفی کنید
ممنون از همه دوستان
سلام.
مقدار رم و... مورد نیاز را بفرمایید
موفق باشید
یک دسکتاپ یا ماشین مجازی برای انجام امور مختلف
در خدمتم
میزان رم و هارد و پهنای باند مورد استفاده را ذکر کنید
نمونه افر
256 رم
10 گیگ هارد
300 گیگ پهنای باند
ماهانه 15000
ممنون از دو دوست عزیز
توی پست اول عرض کردم که
نقل قول:
با ریموت دسکتاپ تا به حال کار نکردم و اصلا نمی دونم چیه
پس نمی تونم درباره مقدار هارد و رم و پهنای باند نظری بدم ، اما کار خاصی نمی خوام باهاش انجام بدم
چیزی که برام مهمه آی پی فرش لس آنجلس هست و راحتی و بدون دردسر بودن نحوه استفاده از اون به همراه راهنمای استفاده
اینکه ویندوز یا لینوکس هم باشه نمی دونم ، هر کدام می دونید بهتر باشه ، من می خوام باهاش برم توی سایت ها ، ایمیلم را چک کنم و پرداخت های کریدیت کارتم را انجام بدم ، پس امنیت هم برام بسیار مهمه
فکر کنم برای شما 256 یا 512 کافی باشد.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/30945/
موفق باشید.
همون افری که دادم خدمتتون عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MbjHosting
با سلام،
ایشون از لوس آنجلس درخواست دادند، ولی فکر کنم که فونیکس ناپ تو آریزونا باشد. درسته ؟
موفق باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HugeServer
با سلام،
ایشون از لوس آنجلس درخواست دادند، ولی فکر کنم که فونیکس ناپ تو آریزونا باشد. درسته ؟
موفق باشد.
سلام.
بله فوئِنیکس نپ در آریزونا می باشد ولی سرویس ایشان از لوس آنجلس تحویل داده خواهد شد.
(ممنون بابت یادآوردی)
ضمنا سرویس 256 در لوس آنجلس ارائه نخواهد شد.
موفق باشید.
سلام
رم 265
هارد 10 گیگ
پهنای باند 300 گیگ
آی پی 1 عدد
از شهر لس آنجلس
قیمت : 8000 تومان
با سلام خدمت شما ...
در صورت نیاز در خدمتتون هستیم.