سلام دوستان برای راه اندازی سرویس اشتراک ویدئو نیاز به هاست دارم..دوستانی که در این زمینه خدمات میدن لطفا راهنمایی کنن ...تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان برای راه اندازی سرویس اشتراک ویدئو نیاز به هاست دارم..دوستانی که در این زمینه خدمات میدن لطفا راهنمایی کنن ...تشکر
سلام ،
بهتره سرور مجازی بگیرید
با سلام
تا جایی که می دونم قدیمی ترین ارائه دهنده سرویس هاست ویدئو در ایران ما هستیم که سرور مجزا برای این کار داریم.
پردیس هاستینگ ، کلیپ هاستینگ ویدئو هاستینگ ، میزبانی سایت های ویدئو و کلیپ
البته (قابیلت تخفیف روی بعضی پلان ها هست.)
البته اغلب همکاران به شما می گند سرور مجازی بگیرید که من اینو پیشنهاد نمی کنم ، چون در زمان کانورت فیلم CPU مصرفش بالا می ره و باید یه سرور قوی داشته باشید که بتونه ساپورت کنه. کیفیت کاری ما از شرکت های معروف دنیا مثل ارویکس و سیتریکس به مراتب بالاتر هست .
سایت های نمونه هم خواستید از طریق پ . ن درخواست بدید براتون ارسال کنم.
ایشون حرفی از اینکه قراره ویدئو کانورت بشه نزدند.نقل قول:
البته اغلب همکاران به شما می گند سرور مجازی بگیرید که من اینو پیشنهاد نمی کنم ، چون در زمان کانورت فیلم CPU مصرفش بالا می ره و باید یه سرور قوی داشته باشید که بتونه ساپورت کنه. کیفیت کاری ما از شرکت های معروف دنیا مثل ارویکس و سیتریکس به مراتب بالاتر هست .
اسکریپت مورد استفاده تون رو بذارید دقیقا میگیم چی باید بگیرید که به صرفه باشه و در آینده به مشکل نخورید !
فکر نمی کنم سابقه کاریتون رو پرسیده باشم ، درضمن طرف مقابل من استارتر تاپیک بود ، احتیاجی نبود شما خودتون رو معرفی کنید ;)
ایشون اگه کانورت (تبدیل ویدئو) از طریق سایت نداشته باشن بهترین گزینه براشون سرور مجازی هست چراکه قیمت های کلیپ هاستینگ و... خیلی گرون در میاد ... سرور مجازی شاید هزینه هارو براشون نصف کنه ...
سایت ویدئو می شه کانورت نداشته باشه ؟؟
برای همینه که سابقه مهم هست ، منم برای شما نگفتم برای کاربری گفتم که داره پست رو می خونه.
شما پست منو نقل و قول کردی ، یعنی طرف مقابلت من بودم. با 3 سال سابقه بعیده این حرف از شما ... :78:
بله میشه ، اگه سایت مثل یوتیوب مردمی باشه ، باید کانورت رو سایت انجام بده.
اما اگه مثل خیلی از سایت های دیگه ارسال کلیپ توسط مدیریت یا نویسنده ها انجام بشه ، کانورت رو خود نویسنده هم می تونه تو کامپیوتر خودش انجام بده و احتیاجی به پرداخت هزینه اضافی نداره ...
درضمن سوء تفاهم نشه ، من نه پردیس هاستینگ رو می شناسم نه قصد خراب کردن ایشون رو دارم. از این بحثی که بین ما پیش اومد کسی دلخور نشه ...
سلام
ایشون هاست لازم داره نه سابقه شما رو !!
در صورت نیاز در خدمتتون هستیم لیست قیمت رو میتونید از سایت مشاهده کنید , به نظر من بهتر هست از سرور مجازی استفاده کنید
یکی از دلایل دارا بودن هارد زیاد هستش !
دلیل دوم اینکه رم و سی پی یو اختصاصی !
در ضمن هر کسی بگه کیفیت هاستینگ من از سرور مجازی بهتر هست باور نکنید ! چرا که اگه فشار رو سرورشون بیارید فورا سایت شما رو خواهند بست !!!
ولی اگه به فضای کمتری نیاز دارید میتونید یک هاست خریداری کرده و سایتتون رو ایجاد کنید.
با تشکر از دوستانی که اینجا همراهی کردن و به خاطر من اعصابشون و خورد کردن!!
راستش چون من تجربه ای تو زمینه هاست بای اشتراک ویدئو ندارم فعلا دارم از دوستان تجربه کسب میکنم..
اسکریپت مورد نظر من مدیا کور هست
mediacore
نسخه دمو رو هم میتونید ازین جا ببینید
mediacore.com/demo
بازم تشکر