درخواست آموزش کار کردن با vps
درود دوستان من وی پی اس خریدم ولی نمی دونم چه طور باهاش کارکنم. این صفحه رو ببینید . من اینو بهم تحویل دادن. http://up.vbiran.ir/images/ihr4i1whelhppcifuwrm.jpg لطفا اگه می تونید کمکم کنید .هر چه سرچ کردم ناقص بود. لطفا بگید چه کارایی لازمه انجام بدم واس هاینکه به مشتری هاست بدم. و بقیه اموزش ها. ممنون
پاسخ : درخواست آموزش کار کردن با vps
سلام
چه کمکی نیاز داری؟
خوب این whm هست با دسترسی root
سوالت خیلی کلی هست جوابی واسش نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
سلام چه کمکی نیاز داری؟ خوب این whm هست با دسترسی root سوالت خیلی کلی هست جوابی واسش نیست
من میخوام بدونم الان چه کارایی لازمه بکنم؟ مثلا می خوام به مشتری هاست بدم که استفاده کنه.
اینا هم بدردت میخوره
------------------
--------------
البته میتونی در گوگل هم سرچ کنید
میتونید پکیج بسازید یا به طور مستقیم عمل کنید.
برای ساخت پکیج از منوی سمت جپ add package رو بزنید
بعد قسمت account function گزینه create new account بزنید بقیش مشخصه
کد:
درود دوستان من وی پی اس خریدم ولی نمی دونم چه طور باهاش کارکنم. این صفحه رو ببینید . من اینو بهم تحویل دادن.
دوست عزیز این که شما عکسش رو گذاشتی رسیلر هست. که باهاش میتونی سرویس هاستینگ راه بندازی.!
ولی تو گفتی وی پی اس خریدی .! فکر کنم یا سرتون کلا رفته .! یا سرویس اشتباه بهتون دادن.! یا شما رسیلر گرفتی اشباه ی نوشتی وی پی اس.!
برادر این ریسلر نیست. این روت هست.. روی وی پی اس براشون whm نصب کردند و کانفیگ شده و دسترسی کل دارند. پس هم وی پی اس هست هم هاستینگ :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zirmizi1
من میخوام بدونم الان چه کارایی لازمه بکنم؟ مثلا می خوام به مشتری هاست بدم که استفاده کنه.
کلیه مراحل و اموزش ها رو با حوصله انجام دهید . اگر مشکلی داشتید میتونید سوال کنید در همین تایپیک تا من و یا دوستان کمک کنند.
ولی فکر نکنم جای سوال دیگری بمونه . کلا در این اموزش ها توضیح داده شده .
البته فکر کنم روی سرور اختصاصی گرفته چون whm وی پی اس نیست
چقدر پول دادی برادر؟