خواهشاً منو راهنمایی کنید
سلام به دوستان .
دوستان من میخواهم یه سایت راه اندازی کنم اما به یه سری سوالات بر خوردم .
اول اینکه هاست شخصی و هاست دانلود و هاست های لینوکسو ویندوز و... چه فرقی با هم دارن و کاربرد هر کدومشون واسۀ چه مدل سایتهایی هست ؟
دوم اینکه دیدم که همه میگن بعد از راه اندازی سایت برای مدیریتش از cpanel استفاده میشه این برنامه چی هست یعنی چه کارایی میشه یا این برنامه انجام داد آیا فارسیه و یا آیا برنامه های بهتری هم هست جایگزینش و اینکه این برنامه رو آیا خوده سایتی که ازش هاست رو می خرم میده؟
سوم اینکه ریسلر چی هست؟
و چهارم که یه درخواست هست اینه که بی زحمت سایت معتبر ایرانی رو بهم معرفی کنید که هاست با هزینه معقول بفروشه و به صورت آنی هم تخویل بده و از نظر ساپورتو امنیت و ... مورد تایید باشه و در کل امتحانشو پس داده باشه و بشه باهاشون تاماس گرفت چونکه بعضی از سایتها هستن خیلی پر زرقو برقن اما هیچ شماره تماسی و یا ارتباط با میی نذاشتن .
ببخشید سوالام زیاد شد شرمنده اما کلی دعاتون میکنم . بی زحمت خیلی حرفه ای توضیح ندین آخه من تا حالا تو این زمینه فعالیتی نداشتم و آماتورم .
ممنون از همتون .
پاسخ : خواهشاً منو راهنمایی کنید
سلام
دوست عزیز این سوالاتی که شما کردی جوابش یه کتاب میشه
شما اول بگو دقیقا کارت چیه و میخوای با سایتی که میخوای طراحی کنی چکار میخوای بکنی تا ما بتونیم دقیقا کمکت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masouddr
سلام به دوستان .
دوستان من میخواهم یه سایت راه اندازی کنم اما به یه سری سوالات بر خوردم .
اول اینکه هاست شخصی و هاست دانلود و هاست های لینوکسو ویندوز و... چه فرقی با هم دارن و کاربرد هر کدومشون واسۀ چه مدل سایتهایی هست ؟
دوم اینکه دیدم که همه میگن بعد از راه اندازی سایت برای مدیریتش از cpanel استفاده میشه این برنامه چی هست یعنی چه کارایی میشه یا این برنامه انجام داد آیا فارسیه و یا آیا برنامه های بهتری هم هست جایگزینش و اینکه این برنامه رو آیا خوده سایتی که ازش هاست رو می خرم میده؟
سوم اینکه ریسلر چی هست؟
و چهارم که یه درخواست هست اینه که بی زحمت سایت معتبر ایرانی رو بهم معرفی کنید که هاست با هزینه معقول بفروشه و به صورت آنی هم تخویل بده و از نظر ساپورتو امنیت و ... مورد تایید باشه و در کل امتحانشو پس داده باشه و بشه باهاشون تاماس گرفت چونکه بعضی از سایتها هستن خیلی پر زرقو برقن اما هیچ شماره تماسی و یا ارتباط با میی نذاشتن .
ببخشید سوالام زیاد شد شرمنده اما کلی دعاتون میکنم . بی زحمت خیلی حرفه ای توضیح ندین آخه من تا حالا تو این زمینه فعالیتی نداشتم و آماتورم .
ممنون از همتون .
سلام وایسا منم که مثه خودت اماتور حساب میشم به زبون خودت جوابتو بدم
1.
دو نوع هاست هست یکی معمولی که منابع کمتری بهش میدن و دیتا بیس واسه ساختن سایت داره که اگه سایتی که میخوای بیاری بالا نیاز به دیتا بیس داشته باشه باید اینو بگیری
یکی دیگه هاست دانلود که اسمش با خودشه منابع اش بیشتره و میتونه فشار بیشتری تحمل کنه واسه همین اگه بخوای سایت دانلود را بندازی (البته با بازدید نه خیلی زیاد) باید اینم بزاری تنگ هاست اصلیت فایلارو واسه دانلود تو این بزاری کع ملت بیان دانلود کنن این مدلش چون دیتابیس نداره به درد سیستم مدیریت محتوا نمیخوره
البته اگه بازدیدت بالاس و فشار رو سرور بیش از حد باشه بهت اخطار میدن بعد باید بری vps بگیری
لینوکس و ویندوزم که سیستم عاملای سرورن و لینوکس بهتره و کنترل پنل های اینام فرق داره
لینوکس بگیر با cpanel چون خیلی راحته
2. کنترل پنل واسه اینکه از امکانات سرور خیلی راحت و بدون نیاز به اطلاعات بتونی استفاده کنی اگه نباشه مجبوری واسه یه کار کوچیک چند خط کد بزنی
فارسی هم نیست ولی خیلی تابلوه
اره از جایی که بخری یه ادرس بهت میده میگه این کنترل پنل هاستته
بهترینشونم همین cpanel و گرونترین
3. ریسلر به زبون ساده یعنی یه حجمی بگیری بعد یه پنل واسه مدیریتش بهت بدن و تو بیای اون حجمو تقسیم کنی و بفروشی به چند نفر
به درد کسایی میخوره که میخوان تازه بیان تو کاره فروش هاست
4. این موردو من نمیدونم من از یه جا خریدم (مثلا از معتبرین این فروم بود) خیلی اذیتم کرد
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز . تا حد زیادی راهنماییم کردی .
من دوتا سایت میخوام راه اندازی کنم یکی واسۀ شرکت که چیز محتواش بیوگرافی ، اخبار ، چند تا عکسو گرافیکو این چیزاست و ، سایت دومی هم که میخوام راه اندازی کنم سایت تبلیغات هست مثلاً مثل سایت فازبالا .
بی زحمت در این مورد هم راهنماییم کنید که چه نوع هاستی و با چه میزان حجم و پهنای باندی بخرم .
بازم ممنون از محبتتون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masouddr
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز . تا حد زیادی راهنماییم کردی .
من دوتا سایت میخوام راه اندازی کنم یکی واسۀ شرکت که چیز محتواش بیوگرافی ، اخبار ، چند تا عکسو گرافیکو این چیزاست و ، سایت دومی هم که میخوام راه اندازی کنم سایت تبلیغات هست مثلاً مثل سایت فازبالا .
بی زحمت در این مورد هم راهنماییم کنید که چه نوع هاستی و با چه میزان حجم و پهنای باندی بخرم .
بازم ممنون از محبتتون .
سلام
برای این نوع سایت ها از هاست لینوکس استفاده کنید
برای سایت شرکت نیاز به حجم و پهنای باند زیادی ندارید و 100 مگابایت هاست با یک قالب استاتیک میتونید بیارید بالا
برای سایت نیازمندی برای شروع حداقل به یک گیگ فضا با پهنای باند نسبتا زیاد دارید و بعدا که نیاز به حجم بیشتری داشتید میتوانید اکانت خود را ارتقا داده و یا از vps استفاده نمایید
داداش چنونی گفتی گفتم که چه کار میخوای بکنی با سالی 30-40- تومن کارت حل میشه میتونی هم یه هاست نامحدود بگیری اونم زیر 100 تومن در سال هست که هرچی سایت و اطلاعات بخوای نامحدود میتونی توش ذخیره کنی
دستتون درد نکنه .
حالا شما سایتی رو سراق دارید که هاست بفروشه و معتبرو خوب باشه؟ یه سایت ایرانی .
من خودم سایت گروه هاستینگ پشتیبان رو بهش بر خوردم آیا خوبه؟
ممنون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masouddr
دستتون درد نکنه .
حالا شما سایتی رو سراق دارید که هاست بفروشه و معتبرو خوب باشه؟ یه سایت ایرانی .
من خودم سایت گروه هاستینگ پشتیبان رو بهش بر خوردم آیا خوبه؟
ممنون .
درخواست آفر و پیشنهاد فقط در بخش فروش.
دوست عزیز این مبحث کاملا تخصصی می شه - نمیشه همینجوری یه چیزی یه شما بگم - می ترسم یک وقت اطلاعات غلط به شما بدم- الان همه جا تنوع زیادی در هاست مجازی هست و پهنای باند و حجم بستگی به نوع سایت شما داره همانطور که گفتی چون شایت تبلیغات در نظر داری پس باید پهنای باند بالایی داشته باسی ولی حجم خیلی حیاتی نیست.اینا که گفتم کلی بود حتما با یک نفر فرد مطمئن مشورت کن . در ضمن خود فروشنده ها هم خیلی خوب می توانند شما را کمک کنند ، آنقدر ها هم سخت نگیرید.