نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6
پس از انجام تست های نهایی تصمیم به انتشار نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6 با فرمت vmdk آماده ی گرفتم. لایسنس این نسخه به صورت مادام العمر بوده و تمامی ابزار ها بصورت پیشفرض نصب شده اند.
آموزش نصب : پس از unzip کردن فایل Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk را در دیتااستور سرور خود آپلود کنید سپس یک ماشین مجازی جدید ایجاد کرده و تمامی مراحل آن را تا ساخت هارد دیسک ادامه دهید سپس همانند عکس زیر Use an existing virtual disk را انتخاب کرده و در مرحله ی بعد فایل میکروتیک را انتخاب کنید.
برای تعیین آی پی پس از باز کردن کنسول ماشین مجازی, پس از وارد کردن اطلاعات زیر :
یوزرنیم : admin
پسورد : ندارد
دستور setup را تایپ کنید و پس از آن به ترتیب a برای تعیین آی پی و g برای تعیین gateway را بزنید.
موفق باشید
پ.ن : با فروپاشی (!) آپلود سنتر ایران بلاگ عکس های لینک ها هم که اونجا آپلود کرده بودم داون شدن و برای همین لینک ها در دسترس نبودن که مشکل رو برطرف کردم
پاسخ : نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
فایل ایزو رو ندارید؟
فایل ایزو وجود نداره
درواقع این نسخه اصلا کرک نشده و دوستان دارن از باگی که وجود داره استفاده میکنن
اگه شما واسه یه وی پی اس لایسنس بگیرید ، اون فایل لایسنس واسه تمامی وی پی اس هایی که از روی فایل هارد یا تمپلیت وی پی اس اول ساخته شدن قابل استفاده هست
نسخه رایگان یا نسخه ای که کرک شده باشه و ایزو هم داشته باشه موجوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
تا جایی که من میدونم اخرین نسخه ای که کرک واسش وجود داره 3.22 هست (ممکنه من اشتباه کنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
ایزوی نسخه ی رایگان ورژن 5.7 وجود داره اما محدودیت استفاده ی تک کاربره داره (برخلاف نسخه ی کرک شده ای که ارائه شده و بصورت سطح 6 قرار داده شده)
ایزوی نسخه ی رایگان رو از لینک های زیر میتونید دانلود کنید :
لینک مستقیم
2Shared : 2shared - download mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso
4Shared : mikrotik_5.7_zagros_data.com__2.iso - 4shared.com - online file sharing and storage - download
hotfile : Hotfile.com: One click file hosting: mikrotik_5.7_zagros_data.com_.iso
MEGAUPLOAD : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Rapidshare : https://rapidshare.com/files/7921870..._data.com_.iso
اما نسخه ی 3.20 دارای ایزو همراه با کرک وجود داره و از وبسایت زیر میتونید اونو دریاقت و کرک کنید :
میکروتیک نسخه 3.20 کرک شده !! + اموزش نصب و کرک کردن Ahmad Choopani Official Website
تمپلت های ESX با Workstation تفاوت نداره؟
میتونم از این نسخه روی workstation استفاده کنم؟
این باگی که داره مشکل زا نیست؟
کسی آخرین ایزوی نسخه ی رایگان را داره قرار بده .. ممنون
سلام دوستان ، من فايل رو دانلود كردم . خواستم vmdk رو تبديل به vhd بكنم error داد
Error opening file (2) [2]
G:\Mikrotik 5.2 Cracked Level6.vmdk
1- اين داره ميگه كه اين mikrotik 5.2 هست. حالا 5.2 يا 5.7 براي من مهم نيست ولي
2- يكي لطفا key يا license رو ميتونه به من بده
با سپاس