2 فایل پیوست
عدم توانایی کپی پیست و یک مشکل دیگه در Remote Desktop (خوهــــــــــــــــشا کمک)
سلام دوستان.تازگی متوجه شدم نمیتونم از چیزی تو سرورم کپی کنم و تو کامپیوتر پیست کنم.یعنی دیگه کار نمیکنه.تنظیمات هم که ظاهرا درسته.حتی دیگه درایو C لپ تاپم رو که به اشتراک گذاشته بودم رو نمیتونم ببینم.:-&
ویندوز سرور 2003 - آپدیت شده - Comodo Internet Security (به فایروالش هم ربطی نداشت دیسیبل کردم فرقی نکرد!)
اینا هم عکس هاست :
ممنون از تمامی دوستان
پاسخ : عدم توانایی کپی پیست و یک مشکل دیگه در Remote Desktop (خوهــــــــــــــــشا کمک)
چک کنید تو ویندوزتون فایروالتون پورتش رو مسدود نکرده باشه
پاسخ : عدم توانایی کپی پیست و یک مشکل دیگه در Remote Desktop (خوهــــــــــــــــشا کمک)
ویندوز فایروال کلا بسته شده.فایروال کومودو فعاله.میشه پورتش رو محبت کنید؟
راستش تا 2 روز پیش مشکلی نداشتم.دیروز متوجه شدم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
ویندوز فایروال کلا بسته شده.فایروال کومودو فعاله.میشه پورتش رو محبت کنید؟
راستش تا 2 روز پیش مشکلی نداشتم.دیروز متوجه شدم!
دوست خوبم شما اون کومودو رو کلا غیر فعال کن تست کن
شما موقعی که داری remote میزنی یه قسمت داخل تنظیمات خود remote desktop 'ت تو ویندوز داره که میشه clipboard رو فعال/غیرفعال کرد . احتمالا اون غیرفعال شده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
شما موقعی که داری remote میزنی یه قسمت داخل تنظیمات خود remote desktop 'ت تو ویندوز داره که میشه clipboard رو فعال/غیرفعال کرد . احتمالا اون غیرفعال شده .
کجا؟ جای دیگه ای هم به جز این عکسا هست؟
فایروال رو هم Disable کردم نشد.
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
بچه ها جالبتر اینجاست که درایوی هم که به اشتراک گذاشتم اونم محو شده و دیگه نشون داده نمیشه.(تو سرور)
اینو یک بار امتحان کنید :
You might look at configuring the Group Policy that deals with "clipboard redirection". Run
"Start -> Run -> gpedit.msc" and navigate to the "Local Computer Policy -> Computer Configuration ->
Administrative Templates -> Windows Components -> Terminal Services -> Client/Server data
redirection -> Do not allow clipboard redirection".
باید Enable بشه؟
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
آقایون هر کار کردم حل نشد.با 2 گزینه تست کردم.باید ریستارت هم کنم؟ لاگ آف کردم فقط.
این باید disable باشه . برای اعمال تنظیمات یا باید group policy رو force reload کنید یا یک بار ریستارت کنید .
ممنون.دقیقا همین رو انجام دادم و ریستارت کردم.هیچ کدوم از مشکلام حل نشد.:((
بنظر شما دیگه چی میمونه که یکدفعه اینطوری شده؟
پورت ریموت دسکتاپ چنده ؟