مشکل جدی با زبان فارسی whmcs
من وقتی فایل زبان فارسی را که در پوشه lang هستش و فرمتش txt هست را تغییر می دم مثلا متن ترجمه یه چیزی هست مثلا یک کلمش را تغییر می دم دیگه وقتی وارد سایت می شم هیچ نوشته ای نشون نمیده و همه چی بهم می ریزه و بالای صفحه ای ارور را می ده
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /var/www/vhosts/domain.com/subdomains/my/httpdocs/dbconnect.php(0) : eval()'d code on line 5
بعد که دوباره فایل قبلی را جایگزین می کنم درست می شه لطفا راهنمایی کنین خیلی ضروری است ممنون
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
کسی نیست راهنمایی کنه؟خیلی واجبه ممنون
پاسخ : مشکل جدی با زبان فارسی whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shamir
من وقتی فایل زبان فارسی را که در پوشه lang هستش و فرمتش txt هست را تغییر می دم مثلا متن ترجمه یه چیزی هست مثلا یک کلمش را تغییر می دم دیگه وقتی وارد سایت می شم هیچ نوشته ای نشون نمیده و همه چی بهم می ریزه و بالای صفحه ای ارور را می ده
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /var/www/vhosts/domain.com/subdomains/my/httpdocs/dbconnect.php(0) : eval()'d code on line 5
بعد که دوباره فایل قبلی را جایگزین می کنم درست می شه لطفا راهنمایی کنین خیلی ضروری است ممنون
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
کسی نیست راهنمایی کنه؟خیلی واجبه ممنون
لطفا فایلی که ویرایش کردید رو ضمیمه کنید و مشخص کنید که کدوم قسمت رو ویرایش کردید
1 فایل پیوست
هر متن فارسی که این نو هست مثلا همون تولش پشتیبانی را بکنم صفحه اول یا هر چی دیگه بهم می ریزه
یکی از اساتید راهنمایی کنه لطفا
1 فایل پیوست
مشکل از فابل زبان شماست
فایل زبان مناسب رو واسطون ضمیمه کردم میتونید استفاده کنید
فایل پیوست 3283
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsreseller
مشکل از فابل زبان شماست
فایل زبان مناسب رو واسطون ضمیمه کردم میتونید استفاده کنید
فایل پیوست 3283
باز اینم همونجوری شد صفحه اصلی پورتال را کردم صفحه اصلی خراب شد
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shamir
باز اینم همونجوری شد صفحه اصلی پورتال را کردم صفحه اصلی خراب شد
من همون فایل قبل رو ویرایش و ضمیمه کردم! تست کنید
فایل پیوست 3285
توی url اون صفحه چه کدی رو میبینید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
توی url اون صفحه چه کدی رو میبینید ؟
یعنی چی من فقط متن فارسیش را نغییر می دم
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsreseller
این فایلی که ضمیمه کردین درسته الان شد صفحه اصلی ولی خودم تغیییر می دم بهم می ریزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shamir
یعنی چی من فقط متن فارسیش را نغییر می دم
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
این فایلی که ضمیمه کردین درسته الان شد صفحه اصلی ولی خودم تغیییر می دم بهم می ریزه
فایل رو با یک ویرایشگر مناسب مثل Notepad ++ باز کنید و فقط متن فارسی رو ویرایش کنید مشکلتون برطرف میشه