سرور مجازی از چه کشوری نیاز دارید ؟؟
سلام
به دلیل اینکه قصد اضافه کردن چند کشور جدید را داریم برای ارائه سرورمجازی گفتم یک نظرسنجی عمومی راه اندازی کنیم , ببینم بیشتر کاربران , نیازمند دریافت سرویس از چه کشورهایی هستن
همچنین چون احتمال میدادم اسپم تو تاپیک زیاد باشه , تو بخش متفرقه ایجاد کردم تا پستهای کاربران محاسبه نشه :d
+
جدا از شخصی بودن این تاپیک , میشه از دید دیگه ای هم به تاپیک نگاه کرد و به صورت کلی متوجه شد که کاربران بیشتر تمایل به استفاده از چه کشوری برای تهیه سرویس دارند ؛ در این صورت از حالت نظرسنجی شخصی برای یک شرکت خاص نیز خارج میشه ;)
طبق قوانینی که من مطالعه کردم , تاپیک مشکلی نداره ولی اگر مشکلی داشت , مدیران محترم می تونن حذف کنن
موفق باشید
پاسخ : سرور مجازی از چه کشوری نیاز دارید ؟؟
فکر کنم ملت در حالت عادی بیشتر تمایل به دریافت سرویس از کشورهای شناخته شده و دیتاسنتر های درست و درمون رو داشته باشند (مگر دوستان توی صنف چیز میز فروشی :d ) مثل کشور های امریکا ، کانادا ، المان ، هلند ، قرانسه ، انگلستان و سوئیس
نمیدونم چرا کلا توی فروم مخصوصا افر ویژه (قیمت مناسب) سرور انگلستان خیلی خیلی کم میزارن با اینکه فکر کنم سرعت بالاتری نسبت به امریکا و... داره
سرور انگلستان با قیمت مناسب نیازمندیم
نقل قول:
نمیدونم چرا کلا توی فروم مخصوصا توی افر ویژه سرور انگلستان خیلی خیلی کم میزارن با اینکه فکر کنم سرعت بالاتری نسبت به امریکا و... داره
سرور انگلستان با قیمت مناسب نیازمندیم
سلام
1 - هزینه سرورهای اختصاصی انگلستان مقداری بالاتر از جاهای دیگه هست , اما کیفیت سخت افزاری و پورت هم طبیعتاً بالاتر از موارد مشابه هست
2 - برای خرید سرور از انگلستان به مصطفی مراجعه کنید , آلماهاست
3 - این تاپیک برای فروش و ... نیست , لطفاً پست مشابه ارسال نکنید
نقل قول:
فکر کنم ملت در حالت عادی بیشتر تمایل به دریافت سرویس از کشورهای شناخته شده و دیتاسنتر های درست و درمون رو داشته باشند (مگر دوستان توی صنف چیز میز فروشی :d ) مثل کشور های امریکا ، کانادا ، المان ، هلند ، قرانسه ، انگلستان و سوئیس
ممنون رضا جان از نظرت به هر حال توی هر کشوری یکی دو تا دیتاسنتر خوب پیدا میشه
دلیل اینکه کاربران زیاد طرف خرید از کشورهای غیر معروف نمی رن :
1 - آشنایی نداشتن در مورد دیتاسنت و کیفیت سخت افزار و پورت اون دیتاسنتر هست
2 - خود ما به عنوان فروشنده همیشه از یکسری کشورها و دیتاسنترهای خاص خرید میکنیم و قدرت انتخاب را برای 80% کاربران محدود میکنیم
موفق باشی
من فکر می کنم اگر برند دیتاسنتر رو معرفی می کردید بهتر بود، زیرا سطح کیفی و sla هر دیتاسنتر متفاوت هست
ممکن هست در آمریکا دیتاسنتر با سطح کیفی نا مناسب باشد و دیتاسنتری همچون سافت لایر ...
داداش از لیزوب هلند تونستی سرور بگیری قیمتت خوب باشه مشتریت هستم..
نقل قول:
من فکر می کنم اگر برند دیتاسنتر رو معرفی می کردید بهتر بود، زیرا سطح کیفی و sla هر دیتاسنتر متفاوت هست
ممکن هست در آمریکا دیتاسنتر با سطح کیفی نا مناسب باشد و دیتاسنتری همچون سافت لایر ...
سلام
ما به دیتاسنتر خاصی کار نداریم و در حال حاضر مهم کشورهایی هست که کاربران تمایل به تهیه سرویس دارند
شاید فروشنده x از هلند مطابق نیاز خودش از دیتاسنتر y خرید کنه (( چون با خواسته ها و نیازهاش هماهنگ هست )) ولی یک نفر دیگه از همان کشور از یک دیتاسنتر دیگه سرویس تهیه کنید
در این نظرسنجی ملاک کشورها هستن
همچنین در این نظر سنجی برخلاف اون چیزی که خودم فکر میکردم تا این لحظه هلند از آمریکا بیشتر درخواست داشته
نقل قول:
داداش از لیزوب هلند تونستی سرور بگیری قیمتت خوب باشه مشتریت هستم..
ممنون از نظرت
متاسفانه من خودم لیزوب را اصلاً قبول ندارم (( برای مجازی سازی ))
سرورهایی که در هلند ارائه میکنه کیفیت خوبی داره ولی جدیداً داره خیلی سختگیرانه و با قوانین مسخره ای برخورد میکنن که برای ارائه سرورمجازی زیاد جالب نیست (( نظر شخصی ))
خوشحال میشیم دیگر کاربران هم در نظر سنجی شرکت کنن
موفق باشید
هر کشوری باشه مشتریان خودشو داره ...
سعی کنید از کشوری انتخاب کنید که رقباتون کمتر از اون کشور سرویس میدن ....
ممنون از نظرت
نقل قول:
هر کشوری باشه مشتریان خودشو داره ...
سعی کنید از کشوری انتخاب کنید که رقباتون کمتر از اون کشور سرویس میدن ....
سلام
روی دیتاسنترهای , چین , روسیه و یک کشور دیگه دارم تحقیق میکنم
اگر کشور خاصی مدنظرتون هست که در لیست بالا نیست , خوشحال میشم معرفی کنید
موفق باشید