سلام به همه .
نیاز به یه گیم سرور در داخل ایران با قیمت مناسب دارم .
ویندوز سرور 2003 رم 1 گیگ فضای هار هم 100 گیگ . قیمت مناسب هم داشته باشه .
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه .
نیاز به یه گیم سرور در داخل ایران با قیمت مناسب دارم .
ویندوز سرور 2003 رم 1 گیگ فضای هار هم 100 گیگ . قیمت مناسب هم داشته باشه .
ممنون
سرور اختصاصی با قیمت پایین میتونم بهتون بدم . شما مقدار پهنای باند و پورت مورد نیاز رو لطفا مشخص کنید !
پهنای باند ماهیانه 500 تا 700 گیگ
1000Mb هم پورتش اگه تو یران باشه پایین تر بود هم ایرا نداره
میخواید براتون ترافیک 10 ترا ببندم ؟ :) مسخره کردی داداش . به شما اگر پورت 1مگ اختصاصی بدن کلاتو بنداز هوا :) پهنای باند هم بسیار گران تر از اون چیزی هست که فکرشو میکنید . ما پهنای باند نامحدود روی پورت 5 مگ ماهی 400 تومن میدیم ! در کل مشخصات امریکا رو با ایران مقایسه نکنید !
با سلام
دوست گرامی برای کاهش هزینه می تونید از سرور مجازی استفاده نمایید.
1 گیگا رم +60 گیگا رم+ 2 core cpu
60 هزار تومان در ماه
سرور های اختصاصی هم از 220 هزار تومان شروع می شود.
مکان سرور ها نیز در ایران می باشد.
شما گفتی منم گفتم . اینجا التماس کسی رو که نکردم که اینجوری صحبت میکنید , گفتم کی میتونه ارائه بده !! در ضمن گفتم اگه پایین تر هم بود ایرادی نداره و در ضمن 100 مگ هم پورتش هست نمیدونم شما چرا فکر کردی 1 مگ بیشتر نیست
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
من رنج هزینم 130 هستش . ایا رم بالاتر میشه تو سرویستون پیدا کرد .
دوست عزیز من اینجوری جواب شمارو بدم تا قانع بشی که نشدید . بنده چند ساله که روی سرور های ایران کار میکنم و میدونم دیتاسنتر های ایران چه خبره .... ! اگر منظورتون سوییچ پورت هست . سرور ما پورتش یک گیگابیت اختصاصی هست ولی آپلینک با سوییچ تفاوت داره . خوب اگر میخواید چند روز صبر کنید تا سرور جدید ران بشه و بتونیم بهتون سرور مجازی ارائه بدیم . میتونم بپرسم چه گیمی میخواید ران کنید روی سرور ؟؟
نکته : اگر سروری پیدا کردید که آپلینکش 100 مگ بود من حدود 10 کیس میخوام اونجا کولو کنم به منم اطلاع بدید :)
نکته دیگر : کل پورت دیتاسنتر تبیان 100 مگابیت . افرانت حدود 12 گیگابیت . پارس آنلاین زیر 5 گیگابیت . با این اوصاف هنوز فکر میکنید میان به یک سرور 100 مگ پورت بدن ؟؟؟ ( اگر نخواستید هم از ما سرویس بگیرید لطفا بازم به توصیه های بنده گوش کنید ، چون خیلیا فکر میکنند پورت و آپتایم سرور های ایران با دیگر کشور ها مثل امریکا زمین تا آسمان فرق میکنه . بازم اگر ناراحت شدید من عذر میخوام :)