سلام
دوستان لطفا هر کس از این دیتاسنتر سرویس داره یا قصذ خرید داره اینجا اعلام کنه یا به من پ خ کنه
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان لطفا هر کس از این دیتاسنتر سرویس داره یا قصذ خرید داره اینجا اعلام کنه یا به من پ خ کنه
ممنون
اگر کسی هست لطفا سریع اطلاع بده
من امروز قصد خرید از این دیتاسنتر دارم ، ببینیم به امید خدا چی می شه .
انشاالله نتیجه رو اطلاع بدید
از لحاظ سرویس دهی ، سرویس مناسبی ارائه میدند، آپتایم 100 واقعی نیست ، یه سری قطعی های از پیش تعیین شده هست که 3-7روز قبل اطلاع میدند ولی خوب سریعتر از زمانی که اعلام میکنند کارشون رو تموم میکنند!
مشکل ما بر روی رنج آی پی های velia بود که در ایران در برخی از ISP ها از جمله پارس آنلاین بلاک بود که هر چی هم سعی کردیم رنج ما رو عوض کنند یا آی پی جدید بدند انجام ندادند!
الان رنج آی پی جدیدی خرید کردند در صورتی که روی رنج جدید بهتون سرویس بدند مسلما مشکلی نخواهید داشت
فعلا که به مشکلات پاسپورت و ترجمه و تایید شناسنامه خوردیم ، حالا موقعی که سرور نیازه باید 4-5 روز دنبال این کار ها بیفتیم .
سلام
خوشبختامه مشکل ای پی ها رو حل کردند و رنج ای پی های دیگه اضافه شده
هدف از تاپیک زدن این بود که یک لیست از کسانی که از این دیتاسنتر سرویس دارن یا می خوان بگیرن تهیه شه چون اگر مشکلی پیش نیاد قراره پرداخت ریالی برای ایرانیا اضافه شه و باید مبلغ ماهیانه ای که نیاز هست مشخص شه
ما هم منتظر ارسال دسترسی روت سرور هستیم ، پرداخت ریالی درست بشه و سروی ها شون خوب باشه حد اقل از ایران که فروششون می ره بالا .
هنوز کامل با دیتاسنتر به توافق نرسیدیم
به دو صورت امکان داره انجام بشه :
1- توی خود سایت دیتاسنتر صفحه ای قرار بگیره برای پرداخت انلاین با استفاده از کارت های عضو شتاب ایران
2-پول رو به حساب سایت دیگه ای (که معرفی می کنیم) واریز می کنید و ما براتون پرداخت می کنیم
قیمت یورو کمتر از یورو داخل بازار خواهد بود