خدمات آی آر پاور وب چطوره؟
با سلام
من قصد خرید از شرکت رسانه گستر داتیس ( آی آر پاور وب ) رو دارم اما قبل خرید خواستم سوالاتی راجب نوع خدمات و کیفیت و سابقه شرکت از شما عزیزان بپرسم
کسی از کاربران این انجمن ازشون سرویس داره ؟
خدماتشون چطوره ؟
ماجرای این چیه:
irPowerWeb - اخبار
پاسخ : خدمات آی آر پاور وب چطوره؟
سرور های قوی و پشتیبانی خوبی دارند
من چندتا دامنه ثبت کردم پیششون چند تا مشکل واسم پیش اومد سریع رسیدگی کردن پشتیبانیش خوبه
اگر دو تا انتخاب وجود داشته باشه تو ایران اولی هاست دی ال و دومی آی آر پاور وب.
پ.ن : من از اکثر شرکت ها گرفتم و ناراضی بودم حتی هاستینگ های معروفی مثل هاستیران و پشتیبان.
سلام
من چند تا ازشون دامنه گرفتم و برام مشکل پیش اومده بود به طور کامل و عالی منو راهنمایی نمودند و مشکلم را حل کردند
راجب سرویس های هاستینگ و غیره ایشون هم چیزی نمی دونم
اگر سایر دوستان می دونن بفرمایند
سلام
ویژگی دیگرشون سابقه حدودا 7 سالشون هست.
عالی هستند.هم از نظر رفتار و هم پشتیبانی و سرویس
الان چک کردن دامین رو دیدم 15 نفر هستند.ولی در کل خوب هستند
سلام
سرویس خوبه اما سیاستشون به نظرم جالب نیست من چند تا دامنه داشتم دیروز منتقل کردم بعد از انتقال اخطار فرستادن شما حق انتقال دامنه ندارید باید همینجا باشه!خیلی برام جالب بود اینجاست که میگن هیچ ارزونی بی دلیل نیست!
موفق باشید
دوست عزیز شما فرمودین : "" عالی هستند.هم از نظر رفتار و هم پشتیبانی و سرویس الان چک کردن دامین رو دیدم 15 نفر هستند.ولی در کل خوب هستند "" خیلی ببخشید متوجه منظورتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amrdata
دوست عزیز شما فرمودین : "" عالی هستند.هم از نظر رفتار و هم پشتیبانی و سرویس الان چک کردن دامین رو دیدم 15 نفر هستند.ولی در کل خوب هستند "" خیلی ببخشید متوجه منظورتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین تشکر
منم متوجه نشدم !