2 فایل پیوست
مشکل در نمایش کاربران آنلاین در IBSng
با سلام و عرض احترام ،
دوستان مشکلی برام پیش اومده که امیدوارم بتونید کمکم کنید :
توی میکروتیک ام حدود 50 تا کاربر آنلاین دارم ، اما توی IBSng فقط 5 - 6 تاشون رو نشون میده ...
اول میکروتیک رو ریستارت کردم ، RAS هم از لیست IBSng حذف کردم ، بعد دوباره بهش اضافه کردم ، تا چند دقیقه درست شد و تعداد آنلاین های میکروتیک و IBSng برابر شد ، اما بعد از چند دقیقه دوباره مثل اولش شد ...
تصاویر مربوطه رو هم ضمیمه پرونده! کردم :d
پاسخ : مشکل در نمایش کاربران آنلاین در IBSng
برو تو لاگ ببین علت قطع کردن یا کیل کردن کاردن کاربرا چیه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Xfise
برو تو لاگ ببین علت قطع کردن یا کیل کردن کاردن کاربرا چیه؟؟
لازمه ذکر کنم که کاربر بعد از اینکه از توی لیست IBSng حذف میشه ، اتصالش هنوز برقراره و توی لیست میکروتیک هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
لازمه ذکر کنم که کاربر بعد از اینکه از توی لیست IBSng حذف میشه ، اتصالش هنوز برقراره و توی لیست میکروتیک هست ...
عزیز به هر حال توی لاگ ثبت میشه البته لاگ ibs
1 فایل پیوست
سرور IBSng شما و روابط آن با Mikrotik به خوبی کانفیگ نشده است. خواستید براتون مجددا تنظیم می کنیم.
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rexnet
سرور ibsng شما و روابط آن با mikrotik به خوبی کانفیگ نشده است. خواستید براتون مجددا تنظیم می کنیم.
ارادتمند
نه من قبلاً هم ibsng کانفیگ کردم ، مشکلی از این بابت نیست ، یعنی اگه از اول همه چیز انجام بشه درست میشه ؟
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
دوستان درستش کردم ! پورت اتصالشون 3799 بود که به 1700 تغییر دادم و درست شد!
من تنظیمات خودم رو انجام میدم، نوع ارتباط مابین این دو سرور هم بعید میدونم درست تنظیم کرده باشید. ربطی به از اول تنظیم کردن و یا اجرای تنظیمات عادی نداره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
من تنظیمات خودم رو انجام میدم، نوع ارتباط مابین این دو سرور هم بعید میدونم درست تنظیم کرده باشید. ربطی به از اول تنظیم کردن و یا اجرای تنظیمات عادی نداره...
ممنون از راهنمایی شما ، همونطور که در بالا عرض کردم با تغییر پورت مشکل حل شد! ظاهرا پورت 3799 برای یوزرمن استفاده میشه ...