پاسخ : انجمنی مانند webhostingtalk.ir خودمون!
100% نسخه نال شده مشکل سازه
الان میگن پچ هارو بگیر استفاده کن هیچیت نمیشه ولی خوددانی
هاست هم از جای معتبر که بیشتر از 4-5 سال کار کردن بخر
هاست ایران
نگاه روشن
هانوفر آیتی
هاست دی ال
حالا باز میان الان سنگ خودشون رو به سینه میزنن میگن اینا پول اسمشون رو میکشن روشون و ما از اینا بهتریم و .... (شک نکن که نباید گوش کنی )
قالب هم پیشفرض همینه
بله یکم هزینه زیاد هست . لایسنس و اگه بخوای پلاگین و ....
هاست هم فقط 3-4 ماه اول میتونی رو هاست اشتراکی دووم بیاری بعد از اون سرور اختصاصی
موفق باشید
ضمنا اگه بعدا کوچکترین ضرری از حرف های من دیدی بیا پولتو + خسارتتو شخصا میدم (بچه ها میشناسن ، حرفم حرفه)
به نظر بنده بیخیال بشید فقط وقت تلف میکنید
برای اینکه به اینجا برسید باید + 5 میلیون خرج کنید
آمار چقدر بشه باید برم رو سرور اختصاصی؟
هزینه سرور کم کم اینجور که شما میگید ماهی 150 تومان باید پیاده شم ! که نمی صرفه!
من با وی بی کار نکردم و سر در نمیارم ازش ، هزینه لایسن هم که ماشالله....
من دقیقا مثل این سایت میخوام ! دقیقا مثل وب هاستینگ تالک چقدر هزینشه؟ البته هزینه وی بی و تنظیماتشو فقط بگید تا به هاست و اینا برسیم !
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maya
برای اینکه به اینجا برسید باید + 5 میلیون خرج کنید
عزیز من به آمار کاری ندارم ! اگه دقت کرده باشید کار اصلی من خدمات adsl + wimax هست!
میخوام یه همچین جایی برای کسانی که با وایمکس و یا.. سروکار دارن راه بندازم! 5 میلیون؟ ( باید عرض کنم بنده تازه کار نیستم ) الان دیگه تو کار هاستینگ نیستم!.....
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
من اصلا به فکر زدن این سایت و پول در آوردن نیستم! دقیقا مثل مدیران این انجمن که وب هاستینگ تالک برای خدمت به هاستینگ ایران راه اندازی کردن ! فقط میخوام به کارم یه گسترشی بدم ، فقط میخوام یه همچین انجمنی بزنم مهم نیست 3 تا بازدید داشته باشه یا 80.000 تا در روز!
دوستانی که تجربه بیشتری دارن خوشحال میشم تجربیات خودشونو در اختیار بنده قرار بدن<:-p
نقل قول:
با کمال احترام ، مخالفم !
اقا این حرفا چیه میزنید حداقل 99% انجمنهایی که میشناسم از نسخه نال دارن استفاده میکنن یه هاست وارز یا وی پی اس وارزم بگیر فوقش ماهی بیست تومن یه وی پی اس دربیاد نصب کن روش و استارت کار رو بزن و تاپیک بده و چندتا مدیر و دوست هم پیدا کن مطالب مفیدی بذارن .الان 3 سال هست من دارم از نسخه نال شده وی بی حتی روی دیتا سنترهای آمریکایی استفاده کردم و مشکلی نداشم.
نقل قول:
آمار چقدر بشه باید برم رو سرور اختصاصی؟
آمار رو ولش کن ، آنلاین هات اذیت میکنن
نقل قول:
هزینه سرور کم کم اینجور که شما میگید ماهی 150 تومان باید پیاده شم ! که نمی صرفه!
خب من چیکار کنم :d ، تبلیغات و ....
نقل قول:
من با وی بی کار نکردم و سر در نمیارم ازش ، هزینه لایسن هم که ماشالله....
چند ماه اول رو بدید کسی براتون اداره کنه . به بیانی منیج کنه
نقل قول:
من دقیقا مثل این سایت میخوام ! دقیقا مثل وب هاستینگ تالک چقدر هزینشه؟ البته هزینه وی بی و تنظیماتشو فقط بگید تا به هاست و اینا برسیم
الان کل سوالات رو از اول پرسیدی .
نقل قول:
اقا این حرفا چیه میزنید حداقل 99% انجمنهایی که منیشناسم از نسخه نال دارن استفاده میکنن
آره wht.com هم از نسخه نال استفاده میکنه
نقل قول:
الان میگن پچ هارو بگیر استفاده کن هیچیت نمیشه ولی خوددانی
عزیز شما اگر بخوای ما همه جوره شما رو ساپورت میکنیم. واسه قیمت هم با هم صلاح میریم
سلام
نال واسه اسکریپت هایی مثل whmcs که توش زیاد مبادلات مالی داره ، یکم مشکل سازه. وی بی و امثالهم ککشون هم نمیگزه !
خود ویبولتین.کام بعد چند وقت ایمیل میزنه که آقا سایتت تو دیتابیس ما نیست و بیا لایسنس بخر . که اونایی که از نسخه نال و هاست وارز استفاده میکنن ، با کمال خونسردی ایمیل رو میبندن و به ویبولتین میگن برو پی کارِت ! :)
از این نظر خیالت راحت .
فقط مهم محتوا + بازدید هست . که اینم به خودتون بستگی داره.
موفق باشید .
نقل قول:
نال واسه اسکریپت هایی مثل whmcs که توش زیاد مبادلات مالی داره ، یکم مشکل سازه. وی بی و امثالهم ککشون هم نمیگزه !
بعضی وقتا اطلاعات و آبروی آدم بیشتر از پول میارزه
همینطور زحماتشون
فرمایش شما متین .ولی آیا محتوایی که با زحمت جمع شده خوبه که توسط یک کودک 14 ساله ، از بین بره ؟
باگ باگه . حسن کچل هم میتونه ازش استفاده کنه . حالا غول هایی چون ...... رو نمیگم که بعد از هر بار مرخصی از سربازی ، میان سایت های مهم رو میزنن که بیشترشون روی سرور اختصاصی هستند !