از کجا بفهمیم کدام یوزر از منابع سخت افزاری سرور استفاده بیش از حد میکند وباعث دائون شدن سرور میشود
سلام دوستان من یکی دوتا سوال درباره دایرکت ادمین دارم:
یکی از کاربران من از منابع سخت افزاری بیش از حد استفاده میکند و دائما مسیج لود سرور برای من ارسال میشه ولی نمیدونم کدوم یوزر هست . از لاگ ها هم چیزی متوجه نشدم. از کجا بفهمم کدام یوزر باعث دائون شدن سرور میشه؟ اگر از قسمت لاگ ها ، کدام لاگ است و لطفا راهنمایی کنید.
سوال بعدیم هم اینکه آیا پلاگینی جهت محدود کردن استفاده کاربران از حد معینی از منابع سرور هست؟ رم و سی پی بو منظورم هست.
ممنونم .
پاسخ : از کجا بفهمیم کدام یوزر از منابع سخت افزاری سرور استفاده بیش از حد میکند وباعث دائون شدن سرور میشود
سیستم عامل Cloud Linux نصب کنید .
و به کمک اون محدودیت مصرف برای کارانتون می تونید تعریف کنید.
پاسخ : از کجا بفهمیم کدام یوزر از منابع سخت افزاری سرور استفاده بیش از حد میکند وباعث دائون شدن سرور میشود
ممنونم ، اگر میشه یه راهنمایی یا لینکی برای انجام این کار بفرمایید . ولی درباره اینکه از کجا بفهمم کدام یوزر بیشترین استفاده رو داشته چی؟
CloudLinux OS
سی پنل دارید ؟
برای تغییر از centos به cloudlinux
Convert cPanel server
شما اول باید ببینید مصرف آپاچی بالات یا مای اس کیوال
اگه آپاچی باشه خوب باید پراس ها رو ببینید و متوجه می شید که کدوم اکانت مصرف بالایی داره.
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
البته کلود لینوکس لایسنس داره و رایگان نیست!
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
اگه دایرکت ادمین باشه
Convert DirectAdmin Servers to CloudLinux
ممنونم . کنترل پنلم دایرکت ادمینه .
این کلود لینوکس رو باید از مدیر سرورم درخواست بدم؟؟؟ من وی پی اس دارم . از کجا باید تهیه کنم . بعدش لایسنسش ماهانه است؟ هزینه حدودی چقدره. ممنونم/
به سایت دایرکت ادمین مراجعه کنید
تمام توضیحات با عکس مشخصه
لایسنسش 14 دلاره.
البته اولش 30 روز رایگان داره.
تو سایتش برو و لایسنس رایگانش رو سفارش بده و از طریق لینکی که دادم نصبش کن و تستش کن.
اگه خوب بود تمدید کن.
14 دلار برای لایسنس دائمیه یا ماهانست؟؟؟ بعدش هم برای تمدید حساب ارزی میخواد . یعنی با ویزا و پی پال و .. است دیگه / سوال دیگم هم اینه که لایسنسش بر اساس دامین هست (پردامین) یا آیپی ؟؟؟ یعنی وی پی اسم رو عوض کنم ، اینم باید عوض بشه.
شرمنده سوال زیاد میپرسم . آخرین سوالم بود. بازم ممنون از راهنمایی هات.