با عرض سلام
قبلا در مورد این سیستم توضیح کامل دادم توی موضوعی به نام سیستم مدیریت nttacplus که هم اکنون بخش کلاینت اون سیستم اماده شده لطفا ببینید
ادرس سایت : http://portal.pardis-host.com
ابن سیستم کاملا به ان تک پلاس متصل شده است
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام
قبلا در مورد این سیستم توضیح کامل دادم توی موضوعی به نام سیستم مدیریت nttacplus که هم اکنون بخش کلاینت اون سیستم اماده شده لطفا ببینید
ادرس سایت : http://portal.pardis-host.com
ابن سیستم کاملا به ان تک پلاس متصل شده است
رایگان عرضه می شه ؟
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
برای میکروتیک هم هست همچین چیزی؟
من این پورتال رو تازه برنامه نویسی کردم و حتی قابل تغیرات خیلی گسترده تر هست که به زودی اعمال میشه ( خرید ، ثبت فیش ، درخواست اکانت اضطراری ، قابلیت اتصال به اس ام اس سرور ، درخواست تمدید و خیلی امکانات دیگه ) هنوز تصمیم نگرفتم رایگان ، پولی رو
من با سرور های میکروتیک اشنا نیستم ایا میشه روش iis و .net fx نصب کرد؟ اگه بشه اینم میشه
قالبش که کپی شده قالب tec-host ادونیس هست.بعد اون وسطش هم که چند تا عکس هست یکم بد شده.
مهم عکس و تویرش نیست مهم امکانات و برنامه نویسی و ارتباطش با ان تک پلاس هست
اگه یکم گسترش بدیش پوله خوبی ازش در میاد ... >:)
چیز خوبی شده
اگه رایگان باشه که چیزه عالیه می شه.
موفق باشید .
من خریدارم
دوستان بخش اول این اسکریپت رو تصمیم به انتشار گرفتم یعنی پورتال کاربران
شرایط به این صورت هست:
1- این سیستم به صورت لایسنس دار ماهانه و کد شده ارائه میشه ( فکر کرکش نباشید ، به خودتون زحمت ندین ، خدا رو هم خوش نمیاد )
2- نصب و تحویل کامل بر عهده ما هست
3- پشتیبانی 24 ساعاته به عهده ما هست
4- در صورت نیاز به امکانات جدید برنامه کاملا قابل گسترش هست که بعد از پسشنهاد شما سیستم به روز میشود
5- این سیستم و بخش مدیر کل و بخش نمایندگا که به زودی اضافه خواهند شد بر سیستم به روز میشود
6- تمامی به روز رسانی ها بر عهده ما هست و رایگان انجام میشه
7- این سیستم با لایسنس ماهانه فعلا بخش پورتال کاربران اماده میباشد که فقط این بخش ( کاربران ) به مبلغ ماهانه 4 هزار تومن به فروش می رسد. بخش نمایندگان و مدیر کل هم بعد از برسی به توافق قیمت خواهیم رسید
توجه : کسانی که این پورتال را بخوان لطفا اطلاع بدن چون درخواست ها زیاد هست باید کمی منتظر بمونن تا نوبت بهشون برسه تا نصب کنیم و بعد به صورت ماهانه لایسنس بگیرن.
با تشکر از شما دوستان عزیز