شکایت از یک isp , آیا امکان پذیر است؟
سلام دوستان
دو روزی هست که یک isp سرویس ها مخابرات رو هم عرضه می کنه در شهری که بنده اونجا هستم سرویسش قطع شده. هرچه تماس می گیرم اینها با خیال راحت میگن " سرویس شما از مخابرات هست و به ما ربطی نداره " در حالی که موقع خرید به من نگفتن سرویس از اونجاست و من فکر می کردم که سرویسم از این شرکت هست , سرویس های این شرکت الان بدون مشکل داره سرویس میده ولی مخابرات ".......".
آیا اگر از این شرکت شکایت کنم به جایی میرسه ؟
پاسخ : شکایت از یک isp , آیا امکان پذیر است؟
بله / سرویس ها به امضای بنده و شرکت هست / 128 نا محدود
آره عزیز برو پیگیر شو
طرف قرارداد تو isp هستش نه مخابرات و مسئولیتش هم با isp هست
دوست عزیز ، کار مخابرات با آی آس پی جداست ، اگه سرویس از شرکت خریداری کردید کل مسولیتش با شرکت هست، احتمالا آی اس پی داره از سرور های یکی از شرکت های زیر استفاده میکنه :
پارس انلاین
شاتل
فن آوا
یا شرکتای دیگه که تو شهر ها نماینده دارن ،
به جای تماس تلفنی شخصا به شرکت برید بهتره ، اسم شهر و آی اس پی که سرویس گرفتید برایم پ.خ کنید
دوست عزیز حتما پی گیری کنید منم چندتا مشکل داشتم پیگیری کردم حل شد اما زمانی که داشتم قبلش با تلفن باهاشون ارتباط برقرار میکردم درست حسابی جواب نمیدادن
کلا همهٔ isp ها زیر نظر مخابرات هستن و همشون از مخابرات سرویس میگیرن. اما اگر شما داخل شرکت قرار داد بستین خودشون مسئول هستن
الان دو روز رو هم گذشته و هنوز وقتی زنگ می زنم با خنده میگن ما نمیدونیم؟!
دوست عزيز متاسفانه اين گونه شركت ها كم نيستند
حالا خوبه اينها به روي شما مي خندند بلكه عده اي هستند به جاي همين خنده تهديد مي كنند كه براي من زياد ژيش اومده
شانس بد من زياد به تورم خورده
من جاي تو باشم كاري مي كنم كه ديگه نتونن توي اون شهر فعاليت كنن - كاري مي كنم ديگه نتونن قد الم كنند
كمر اين گونه شركتها را بايد با راه هاي اصولي و قانوني شكست
کار شما به تلفن حل نمیشه باید اول برید آیاسپی بعد هم مخابرات و بعد تصمیم به شکایت بگیرید