-
ارتقاي vps چگونه
سلام دوستان
من يه سوال داشتم كه وقتي مي خوايم vps رو ارتقا بديم اين كار از طريق سرور كه داريم چه طوري امكان پذيره؟
من الان يه vps 386 دارم مي خوام برم روي 512 اين كار چه طوري اتقاق مي افته اون طرف توي آمريكا مياد
رام الان رو در مياره يه رام 512 جا ميذاره؟
-
پاسخ : ارتقاي vps چگونه
خیر دوست عزیز سرور مجازی دارید شما نه اختصاصی.اگه اختصاصی داشتید بلی برای ارتقاش باید نماینده فنی دیتاسنتر بره رو سرور سخت افزار رو ارتقا بده.اما شما که سرور مجازی دارید اینطور نیست مدیر سروتون افزایش میده نرم افزاری.که نوعشم بسته به نوع مجازی سازشون داره
-
vps خاموش كن اديت كن ميتوني ارتقا بديد
-
همين برام جالبه كه چه طوري؟
اون كامپيوتري كه روشنه انوره دنياست حالا اين كه خدمات vps ميده همسايه ماست اينا چه طوري كار مي كنن؟
جور ددر نمياد كه
-
شما مشخص كن سرور اختصاصي داري يا مجازي بهتر بشه كمك كرد:-o
چون اول ميگي اختصاصي دارم الان ميگي ميشه فهميد چيزي نميدونين كه
پس اول معلوم كنين مجازي يا اختصاصي داريد :-p
-
-
اگر شما سرور مجازی دارید،با استفاده از برنامه های مجازی سازی،بر روی یک سرور اختصاصی،منابعی را به صورت مجازی در اختیار شما قرار داده اند،حال آنها می توانند این سرور مجازی را به صورت مجازی و نه فیزیکی بالاتر ببرند
-
مجازي داريد فقط ادمين ميتونه يا كسي كه ازش خريداري كرديد شما دسترسي لازم نداريد كه :-p
-
شما خودت نمیتونی این کارو انجام بدی عزیزم مگر اینکه پانل ادمین زیر دستت باشه. واسه ارتقا دادن رم یا هر چیز دیگه هم باید اون vps واسه چند دقیقه خاموش بشه.