انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما
با سلام خدمت همه دوستان و همکارن محترم
اول اینکه میدونم این موضوع شاید به سبک کاری این انجمن زیاد مربوط نباشه ولی بهتر دیدم در همین محیط دوستانه مطرح کنم تا انجمنهای دیگه , شاید پاسخهایی که دوستان ارائه میکنن زیاد تخصصی نباشه ولی همون هم برای من در انتخاب کافی هست
در حال حاضر یک N97 دارم و نظر خودم روی N8 هست
مشخصات کامل :
معرفی و بررسی تخصصی موبایل - نوکیا N8
N9 را هم دیدم در همون سایت :
معرفی و بررسی تخصصی موبایل - نوکیا N9
ولی نمی دونم داخل بازار ایران آمده یا نه ؟؟
یکی از دوستان هم می گفت که پردازنده N8 مقداری ضعیفه و زمان کار کردن احتمال افت سرعت هست , میخواستم ببینم این موضوع صحت داره یا نه ؟؟
ممنون میشم دوستان , مقداری اطلاعات در این ضمیمه در اختیار من قرار بدن تا یک انتخاب درست در خرید داشته باشیم
پیشاپیش تشکر از همه
پاسخ : انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما
سلام
این نظر شخصی منه!
به نظرم کلا نوکیا به درد نمیخوره من خوشم نمیاد من خودم سونی اریکسون k750-k800-k810 داشتم 810 از همه بهتره
الانم htc touch2-3333 دارم واقعا راضیم بر عکس همه که میگن htc جالب نیست من میگم عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
با سلام خدمت همه دوستان و همکارن محترم
اول اینکه میدونم این موضوع شاید به سبک کاری این انجمن زیاد مربوط نباشه ولی بهتر دیدم در همین محیط دوستانه مطرح کنم تا انجمنهای دیگه , شاید پاسخهایی که دوستان ارائه میکنن زیاد تخصصی نباشه ولی همون هم برای من در انتخاب کافی هست
در حال حاضر یک N97 دارم و نظر خودم روی N8 هست
مشخصات کامل :
معرفی و بررسی تخصصی موبایل - نوکیا N8
N9 را هم دیدم در همون سایت :
معرفی و بررسی تخصصی موبایل - نوکیا N9
ولی نمی دونم داخل بازار ایران آمده یا نه ؟؟
یکی از دوستان هم می گفت که پردازنده N8 مقداری ضعیفه و زمان کار کردن احتمال افت سرعت هست , میخواستم ببینم این موضوع صحت داره یا نه ؟؟
ممنون میشم دوستان , مقداری اطلاعات در این ضمیمه در اختیار من قرار بدن تا یک انتخاب درست در خرید داشته باشیم
پیشاپیش تشکر از همه
از نظر من یک 100 تومن بیشتر خرج کن ولی آندروید بگیر.
مثلا HTC Desire HD که اختلاف قیمتش با N8 هفتاد تومنه.
سلام دوست عزيز
به نظر من دوره سيمبين ديگه تموم شده گزينه هاي بهتري هم هست كه ميشه روش فكر كرد
من خودم از آندروئيد استفاده ميكنم و فوق العاده راضي هستم.:67:
سلام
به نظر من نوکیا توی گوشی های هوشمند از رقیباش عقب افتاده. توان رقابت تو این زمینه رو نداره دیگه به نظرم
HTC Desir HD میتونه برا شما خوب باشه
̏ HTC Desire HD˝ مشخصات گوشي موبايل - ̏ HTC Desire HD˝ Full Specification - GSM.ir
HTC WildFire . رحمان جان فقط آندروید بگیر . قیمت این الان 265 تومن هست . ارزان ترین گوشی HTC بدرد بخور ! به قیمتش نگاه نکن ، خودم تست کردم و واقعا گوشی عالی هست . iPhone 4 هم گزینه خوبی هست ولی جزو کسانی هستم که میگم Apple یعنی پول حروم کردن ! :d فعلا طرف Nokia نرو ! سامسونگ هم گوشی های خیلی خوبی داره . گلکسی ش که محشره . حالا شما بگو چه انتظاراتی از گوشی داری تا بهت آفر مناسب بدیم !!!! :d :d
نقل قول:
از نظر من یک 100 تومن بیشتر خرج کن ولی آندروید بگیر.
مثلا HTC Desire HD که اختلاف قیمتش با N8 هفتاد تومنه
سلام
مشکل هزینه و قیمت نیست
80% گوشی هایی که داشتم تا امروز نوکیا بود و اون 20% سونی اریکسون و احساس میکنم کار کردن با این دو (( مخصوصاً )) نوکیا راحت تر باشه (( نظر شخصی ))
قیمت هم بین 500 تا 600 تومان مشکلی نیست
بیشتر توجه من روی مدلهای نوکیا هست مدل خاصی با این مارک مدنظرتون نیست ؟؟
که نسبت به بقیه بهتر باشه ؟؟
موفق باشید
رحمان جان سلام. بنده یک گوشی باز حرفه ام :-) . عزیز N8 نوکیا افت سرعت بسیار زیاد دارد. ضمن اینکه هنگ هم زیاد می کنه !
اگر شما به دنبال یک گوشی در رنج قیمت 400 تا 500 هستید : Xperiax10 رو بدون هیچ شکی خرید کنید
اگر رنج بین : 500 تا 700 هستید : HTC Sensation ر وبخرید ! من دارم و فوق العاده راضی ام
اگر رنج بالای 700 مد نظر است لطفا Samsung Galaxy S2 رو بخرید. ! من تضمین می کنم هر سه این گوشی هارو . چون خودم هر سه تاشو دارم ! ضمنا. Xperia رو رنگ سفیدش رو بخرید . خیلی جالب تر و خوش رنگ تر از سیاهش است. سیاهشو تو دست بگیری انگار کوچیک تر از سفید است و همینطور زود کهنه مانند میشه. و همینطور ار تلق هست درب پشتش
نقل قول:
HTC WildFire . رحمان جان فقط آندروید بگیر . قیمت این الان 265 تومن هست . ارزان ترین گوشی HTC بدرد بخور ! به قیمتش نگاه نکن ، خودم تست کردم و واقعا گوشی عالی هست . iPhone 4 هم گزینه خوبی هست ولی جزو کسانی هستم که میگم Apple یعنی پول حروم کردن ! :d فعلا طرف Nokia نرو ! سامسونگ هم گوشی های خیلی خوبی داره . گلکسی ش که محشره . حالا شما بگو چه انتظاراتی از گوشی داری تا بهت آفر مناسب بدیم !!!! :d :d
سلام
آفر را خوب آمدی :d
توقع خاصی ندارم از گوشی
صدا به هیچ عنوان ملاک نیست , چون کلاً از آهنگ گوش کردن با گوشی بدن میاد - ولی دوربین قابل قبولی داشته باشه , چون سفر زیاد میرم همیشه عکسهایی که دوست دارم را با گوشی تهیه میکنم - به هیچ عنوان خشابی یا به صورت درب دار نباشه - قیمت بین 500 تا 600 تومان باشه - نرم افزارهای مورد نیاز به راحتی در دسترس باشه و از همه مهمتر داخل ایران گارانتی معتبر داشته باشه
از این نظر میگم گارانتی و خدمات پس از فروش مهم ترین گزینه هست که چندین سال پیش Sagem MY X-8 داشتم که تصویرش در لینک زیر مشخص هست :
̏ Sagem MY X-8˝ مشخصات گوشي موبايل - ̏ Sagem MY X-8˝ Full Specification - GSM.ir
این یک مشکلی براش پیش آمد فرستادم گارانتی تو مشهد که یک نمایندگی هم بیشتر نداشت (( قصر موبایل )) بعد اونها هم نتونستن (( گفتن قطعه مورد نیاز را ندارید )) درست کنن فرستادن تهران , 4 ماه طول کشید تا این درست شد , در این مدت مجبور شدم یک گوشی دیگه خرید کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
آفر را خوب آمدی :d
توقع خاصی ندارم از گوشی
صدا به هیچ عنوان ملاک نیست , چون کلاً از آهنگ گوش کردن با گوشی بدن میاد - ولی دوربین قابل قبولی داشته باشه , چون سفر زیاد میرم همیشه عکسهایی که دوست دارم را با گوشی تهیه میکنم - به هیچ عنوان خشابی یا به صورت درب دار نباشه - قیمت بین 500 تا 600 تومان باشه - نرم افزارهای مورد نیاز به راحتی در دسترس باشه و از همه مهمتر داخل ایران گارانتی معتبر داشته باشه
از این نظر میگم گارانتی و خدمات پس از فروش مهم ترین گزینه هست که چندین سال پیش Sagem MY X-8 داشتم که تصویرش در لینک زیر مشخص هست :
̏ Sagem MY X-8˝ مشخصات گوشي موبايل - ̏ Sagem MY X-8˝ Full Specification - GSM.ir
این یک مشکلی براش پیش آمد فرستادم گارانتی تو مشهد که یک نمایندگی هم بیشتر نداشت (( قصر موبایل )) بعد اونها هم نتونستن (( گفتن قطعه مورد نیاز را ندارید )) درست کنن فرستادن تهران , 4 ماه طول کشید تا این درست شد , در این مدت مجبور شدم یک گوشی دیگه خرید کردم
پس بهتره دوربین عکاسی بخری ! :d اینجوری به صرفه تره ! :d یه گوشی 1100 با یه دوربین عکاسی حرفه ای Canon ! اینجوری تمام نیاز هات برطرف میشه ! :d