-
دامنه رایگان !!!!
سلام به همه دوستان یک مدته یک سایتی رو همه به یک دیگه معرفی میکنن که اینجوری که میگن دومین رایگان com .net .org. میشه ثبت کرد آدرس سایت رو دارم اما برام شده سوال که این چه کاری ؟!!!
خب اگه اینجوری باشه ملت دیگه دومین خرید نمیکنن همه رایگان ثبت میکنن !
کسای که در این مورد اطلاعات کافی دارن یک توضیحی بدن لازم شد سایتشم میزارم . :104:
-
پاسخ : دامنه رایگان !!!!
من که تاحالا ساب دومین دهی دیده بودم ولی اینو نه!
ادرس سایتشو بده
-
سلام ، این کار یک کلاه برداری است !
سایت مربوط برای شما دامین می زنه اما به نام خودش و بهتون پنل هم نمی دهد ! وقتی یکم معرف بشه حراج می کنه !
این کلاه برداری دو سال پیش من شنیدم و شاهدش بودم !
دقت کنید ! دامین از هاست هم مهمتر است !
-
توی دومین های که ثبت میشه تبلیغ میزاره؟
-
سلام
من روی پلن هام، دامین رایگان میدم، اما اینجوریش رو ندیده بودم !!! حالا آدرس سایتش چیه؟ منم یکی بگیرم.
-
اخه به چه دردش میخوره به نظر من که فکر بچه گانه ای یه بیان ملت 100 تا دومین ثبت کنن اول باید طرف پول دومین هارو حساب کنه تا ثبت بشه دوما باید یه مدت بگذره تا دومین معروف شه سوما اگه بتونه از اون 100 تا برای مثال 5 تاشو بفروشه من اسم خودمو عوض میکنم :114:
-
سلام
منم یکی تو ادلیستم بود البته یه سایت خبر رسانی از تیم محبوب سرخ پرسپولیس بود هر ساعت 30 بار سند تو ال میداد میگفت ثبت دامنه رایگان!!!
میگفت یکی یکی عضو شید!
چه میدونم هی تبلیغ میکرد!!
انقدر تبلیغ کرد تا ایگنورش کرم!:d
-
سلام
بعضی از سایت ها دامنه رو رایگان دامنه رو در قبال یه سری کار ها به شما میدند مثلا تو 5 تا سایتی که بهتون معرفی می کنه عضو بشید اون شرکت هم یه هزینه ای قبلا بابت عضو کردند کارا در این سایت ازشون هزینه گرفته و ....
-
باور نکن
از قدیم گفتن گربه محض رضای خدا موش نمی گیره!
-
اگه میشه ادرس سایت رو بزارید ...