سلام از دوستان کسی میدونه چطوری میشه دیتابیس whmcs رو به UTF-8 تبدیل کنیم ممنون میشم آموزشش رو بده البته من یکی پیدا کردم ولی برای نامفهوم بود این هم آدرسش
HowTo: Converting database to UTF8 - WHMCS Forums
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام از دوستان کسی میدونه چطوری میشه دیتابیس whmcs رو به UTF-8 تبدیل کنیم ممنون میشم آموزشش رو بده البته من یکی پیدا کردم ولی برای نامفهوم بود این هم آدرسش
HowTo: Converting database to UTF8 - WHMCS Forums
نحوه دریافت و نصب iconv اینجا اومده : libiconv - GNU Project - Free Software Foundation (FSF)
البته من قبلا اینجا رو دیده بودم ولی فرصت نشده بود که تست کنم، دفعه قبلی که نیاز به این کار داشتیم (به دلیل نقص import دیتابیس WHMCS توسط HostBill در تبدیل Unicode های)، بنده برای خودم یک برنامه نوشتم که عملیات فوق را انجام بدهد. شما iconv رو نصب و روش فوق را تست کنید، در غیر اینصورت بیاید اینجا ما براتون انجام میدیم.
ممکنه با ورودی خروجی Encoding در روش فوق مشکل داشته باشید، با دنبال کردن همان تاپیک به جواب سوالاتتون می رسید.
ارادتمند
من وقتی این دستور رو اجرا میکنم
Enter password:کد:mysqldump --default-character-set=latin1 --opt -p database_name > output.sql
میخواد ازم هر پسوردی هم که بلد بودم رو زدم ولی ارور
mysqldump: Got error: 1045: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) when trying to connect
بهم میده
من جایی دیده بودم اگه کد زیر رو در فایل کانفیگ اضافه کنید درست میشه
کد:$mysql_charset="utf8";
اضافه کردم درست نشد
البته یه اسکریپتی هم بود که تمام جداول دیتا بیس رو تبدیل میکرد
میتونید ازز اون استفاده کنید
گه لینکش رو بدید با توضیحاتش ممنون میشم
عزیز پروژه اش رو میتونید بدهید به ما براتون انجام بدهیم... ارادتمند