سلام.
در مورد دیتاسنتر HETZNER آلمان یک سوال داشتم و این هست که چه مجازی سازهایی بطور رایگان می توان نصب نمود؟
مثلا برای vmware esxi ظاهرا باید هزینه داده شود تا بتوان نصب کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
در مورد دیتاسنتر HETZNER آلمان یک سوال داشتم و این هست که چه مجازی سازهایی بطور رایگان می توان نصب نمود؟
مثلا برای vmware esxi ظاهرا باید هزینه داده شود تا بتوان نصب کرد.
هزینه ای برای این کارا نمیگیرن تا اونجا که من میدونم ، Rescue 2 ساعت در روز میدن میتونین خودتون نصب کنین ، فقط فک کنم 20 دلار برای کارت شبکه میگیرن بار اول . هتزنر دیگه سوا از قبل شده ، از همه جاها گرون تر شده . 15 یورو بی دلیل برای فلکسی پک میگیره ، ای پی هم هر کدوم تقریبا 2 دلار در میاد ماهیانه ، قدیم هزینه ی ماهیانه نداشت :| ، اگر سرور کنسلی بخرید خیلی به نفعتونه ..
هزینه نصب نداره فقط هزینه کارت شبکه ازتون میگیرن که حدودا 80 تا 85 تومان براتون اب میخوره.درضمن مبالغ سایت هتزنر انلاین به یورو هست نه به دلار که دوست قبلیمون فرمودند دلار نه خیر یورو هستند قیمتها
برای اراده سرورهای لینوکسی بهتره از مجازی ساز openvz استفاده کنید که نیاز به کارت شبکه اختصاصی نباشه.
Citrix چطور است دوستان؟
جوری سوال پرسیدید که فکر کردم راجع یه خود مجازی ساز هست (یعنی فهمیدید که citrix روش ساپورت میشه حالا می خواید بدونید که مجازی ساز خوبی هست یت خیر)
اما در کل تعداد کارت شبکه هایی که سیتریکس ساپورت میکنه بیشتر از vmware هست مخصوصا روی سرور های دسکتاپ (من که ناحالا هرجا vnware نصب نشده citrix نصب کردم و جواب داده)