پاسخ : چگونگی ریپ کردن قالب؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
ممنون می شم راهنماییم کنید :53:
ریپ کردن قالب یعنی دز+دیدن قالب
تو دز+دی کسی رو راهنمایی نمیکنن !
در ضمن ریپ قالب به این معناست که سرور رو هک می کنید تا به فایل ها دسترسی پیدا کنید، بعد اونارو زیپ میکنید و دانلود میکنید.
اما خوب همیشه معنی های غلط متداول میشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WinDesign
ریپ کردن قالب یعنی دز+دیدن قالب
تو دز+دی کسی رو راهنمایی نمیکنن !
در ضمن ریپ قالب به این معناست که سرور رو هک می کنید تا به فایل ها دسترسی پیدا کنید، بعد اونارو زیپ میکنید و دانلود میکنید.
اما خوب همیشه معنی های غلط متداول میشه ...
با سلام . اینی که شما میگی بهش میگن null که از طریق پورت های ftp یا ... به سرور متصل میشن و مستقیما به فایل ها دسترسی پیدا میکنن . در ریپ شما میای کد های html قالب رو که قابل نمایش در مرورگر ها هستش رو برمیداری و همچنین تصاویر و فایل های css و js اون رو تک تک سیو میکنی و باید روی کد های html اگر میخوای قالب وردپرس بزنی برنامه نویسی php باید بکنی که زیاد هم سخت نیست . موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
با سلام . اینی که شما میگی بهش میگن null که از طریق پورت های ftp یا ... به سرور متصل میشن و مستقیما به فایل ها دسترسی پیدا میکنن . در ریپ شما میای کد های html قالب رو که قابل نمایش در مرورگر ها هستش رو برمیداری و همچنین تصاویر و فایل های css و js اون رو تک تک سیو میکنی و باید روی کد های html اگر میخوای قالب وردپرس بزنی برنامه نویسی php باید بکنی که زیاد هم سخت نیست . موفق باشید
اشتباه می کنید ، اونی که هک میکنن و زیپ میکنند را میگن clone ، اونی که از طریق کد ها فایل رو save میکنند میشه ریپ ، null هم یعنی کپی رایت و یا لایسنس یک برنامه رو دور بزنند و رایگان استفاده کنند ، در کل همش د زد ی حساب میشه :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
اشتباه می کنید ، اونی که هک میکنن و زیپ میکنند را میگن clone ، اونی که از طریق کد ها فایل رو save میکنند میشه ریپ ، null هم یعنی کپی رایت و یا لایسنس یک برنامه رو دور بزنند و رایگان استفاده کنند ، در کل همش د زد ی حساب میشه :دی
بنده چند سال پیش کارم همین بود تا این که فهمیدم کار اشتباهی هست ! تجربه زیادی دارم و رو هوا حرف نمیزنم . البته بله همشون د ز د ی هستند و خیلی کار کثیفی ! :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
بنده چند سال پیش کارم همین بود تا این که فهمیدم کار اشتباهی هست ! تجربه زیادی دارم و رو هوا حرف نمیزنم . البته بله همشون د ز د ی هستند و خیلی کار کثیفی ! :(
آفرین !
نقل قول:
از طریق پورت های ftp یا ... به سرور متصل میشن و مستقیما به فایل ها دسترسی پیدا میکنن
پس این یعنی null ؟!!!:71: اااه من تا حالا اشتباه میکردما ، ممنون که تجربیاتتون را در اختیارمون قرار دادین :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
تجربه زیادی دارم و رو هوا حرف نمیزنم .
این دفعه رو زدین !
null = کاری کنیم تا اسکریپت نتونه لایسنس رو چک کنه ! (راه ارتباط رو حذف کنیم)
clone = این یکی که یگه از خودش معلومه ! فقط لازمه یکم زبان بلد باشید8-| => clone = مشابه
rip = تو پست اولم توضیح دادم !