ارسال نشدن پسورد هندل نیک به ایمیل
سلام دوستان ، یکی از یوزرهام زمانی که در نیک هندل ثبت نام کرده بود . به جای آدرس ایمیل ، آدرس یه پرفایل یاهو رو داده بود که به آن ایمیل نمیرسه .
شناسشم به من داده بود و دامین رو برای اون شناسه زدم . حلا پسورد نداره که وارد پنلش بشه .
کسی از دوستان تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
برای دریافت پسورد اکانتش باید چکار کنه ؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید ، راهنماییم کنید
باتشکر
دوستان کسی تا حالا این مشکل رو نداشته
پاسخ : ارسال نشدن پسورد هندل نیک به ایمیل
سلام
از خود نیک ثبت نام کرده یا از طریق نماسندگان ؟
در کل باید درخواست کتبی به ایرنیک بده
باید درخواست به نیک ارسال بشه + مدارک جهت تایید هویت تا پسورد رو در اختیارتون بزارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
سلام
از خود نیک ثبت نام کرده یا از طریق نماسندگان ؟
در کل باید درخواست کتبی به ایرنیک بده
از خود نیک ثبت نام کرده ، ممنون از راهنماییتون
کلا نیک دیگه گندشو دراورده 4 روزه یه دومین معمولی واسه یوزر رجیستر کردم هنوز ثبت نکرده گندشو دراوردن با این مراحلشون.من تیکت زدم بهشون گفتن دومین مشکلی نداشته درحال عبور از سایر مراحل تایید است.واقعا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima17701
سلام دوستان ، یکی از یوزرهام زمانی که در نیک هندل ثبت نام کرده بود . به جای آدرس ایمیل ، آدرس یه پرفایل یاهو رو داده بود که به آن ایمیل نمیرسه .
شناسشم به من داده بود و دامین رو برای اون شناسه زدم . حلا پسورد نداره که وارد پنلش بشه .
کسی از دوستان تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
برای دریافت پسورد اکانتش باید چکار کنه ؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید ، راهنماییم کنید
باتشکر
دوستان کسی تا حالا این مشکل رو نداشته
ببینید تا جایی که یادم هست بعد از ثبتنام یک پسورد موقت میده به شما که بعد از اولین ورود با وارد سوال محرمانه باید پسورد جدید اعمال بشه،
بنابرین فکر میکنم با در اختیار داشتن سوال محرمانه بتوانید در قسمت فراموشی پسورد اختیار پنل را به دست بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
domainer
ببینید تا جایی که یادم هست بعد از ثبتنام یک پسورد موقت میده به شما که بعد از اولین ورود با وارد سوال محرمانه باید پسورد جدید اعمال بشه،
بنابرین فکر میکنم با در اختیار داشتن سوال محرمانه بتوانید در قسمت فراموشی پسورد اختیار پنل را به دست بگیرید.
بله متاسفانه ایمیل این یوزر مشکل داشته و پسورد موقت براش ارسال نشده
بازم ممنون از بابت راهنماییتون