از کدوم دیتا سنتر آمریکایی سرور بخرم
سلام
برای مجازی سازی می خوام سرور اختصاصی بخرم از کدوم دیتاسنتر بخرم؟ کیفیت خوبی دارند؟ غیر از xlhost
پاسخ : از کدوم دیتا سنتر آمریکایی سرور بخرم
SingleHop - VolumDrive - SoftLayer اینا دیتاسنتر هایی بودن که من باهاشون کار کردم و همشون عالی بودن . فقط سافت لیر خیلی گرونه . وولوم درایو پورت یک گیگابیت نمیده . سینگل هاپ هم مشکل خاصی نداره ! ;)
سینگل هاپ به ایرانی ها سرویس میده؟ قیمت هاش نسبت به xlhost گرونتره !
SoftLayer از گرونی گذشته !
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
در مورد VolumDrive نمی تونم به جایی که درو پیکر نداره اعتماد کنم :109:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
سینگل هاپ به ایرانی ها سرویس میده؟ قیمت هاش نسبت به xlhost گرونتره !
SoftLayer از گرونی گذشته !
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
در مورد VolumDrive نمی تونم به جایی که درو پیکر نداره اعتماد کنم :109:
اکر یه سرور اختصاصی ازش خریده بودی ، همچین حرفی نمیزدی . در مورد دیتاسنتر های بی دروپیکر بخوای برات زیاد می نویسم ، اما وولوم درایو در مقابل قیمتی که می گیره کاش خیلی خوبه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
SingleHop - VolumDrive - SoftLayer اینا دیتاسنتر هایی بودن که من باهاشون کار کردم و همشون عالی بودن . فقط سافت لیر خیلی گرونه . وولوم درایو پورت یک گیگابیت نمیده . سینگل هاپ هم مشکل خاصی نداره ! ;)
ولوم درایو دیتاسنتر نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
021teh
ولوم درایو دیتاسنتر نیست
من قبلا با شما در این مورد بحث کردم و شما وسط چت آف شدی و رفتی ... ! نیازی نمی بینم جواب شمارو بدم ! ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
من قبلا با شما در این مورد بحث کردم و شما وسط چت آف شدی و رفتی ... ! نیازی نمی بینم جواب شمارو بدم ! ;)
شما داری حرف غیر منطقی میزنی پشت سر هم صبرم نمیکنی
کسی حرف بزنه
AS46664 ?
volumedrive.com دیتاسنتر نیست، این مجموعه در دیتاسنتر burst.net کولو دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
021teh
شما داری حرف غیر منطقی میزنی پشت سر هم صبرم نمیکنی
کسی حرف بزنه
اصلا شما آدم من خر . اصلا وولوم درایو دیتاسنتر نیست . یه اتاقه تو خونه مدیرش . برای شما بد میشه با این قیمت ها و با این کیفیت سخت افزار و پورت اختصاصی ؟! وقتی وولوم درایو توی 6ماه گذشته فقط یک داون تایم یک ساعتی داشته ، این بده؟! اونم بخاطر عوض کردن روتر ها و ... ! پس نتیجه می گیریم ، بی دروپیکر نیست ! لطفا به تصاویر موجود در وولوم درایو هم نگاهی بندازید . با این که زیاد بزرگ نیست ، ولی خودش روی پای خودش وایساده ! ;)