سلام به همه بچه های خوشگل و ناز فروم
ما تصمیم داریم یک سایت با سرمایه بالخ بر 15 میلیون تومان راه اندازی کنیم، از لحاط نیروی کار و سرمایه مشکلی نیست
دوستان شما چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم نظرات و ایده های خودتون رو بگید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه بچه های خوشگل و ناز فروم
ما تصمیم داریم یک سایت با سرمایه بالخ بر 15 میلیون تومان راه اندازی کنیم، از لحاط نیروی کار و سرمایه مشکلی نیست
دوستان شما چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم نظرات و ایده های خودتون رو بگید
با تشکر
به نظر من این پول رو توی نت سرمایه گذاری نکن...جاهای بهتری میتونی سرمایه گذاری کنی که اگه کمی زرنگ باشی 15 میلیون توی یک هفته بشه 17 میلیون و بعد همینجور بره بالا
مگه چه سایتی هست که می خواهید اول کاری اینقدر هزینه کنید!!
به نظر من توی بورس یا جاهای دیگر هم کمی سرمایه گذاری کنید بد نیست:-b
بگذارید یک چیزی رو مطرح کنم که از یکی از دوستانم شنیدم و خودم بهش اعتقاد دارم.
در زمینه it اگر سرمایه گذاری می کنید و اگر کمی خوش فکر باشید، ابتدای امر کمی سخت خواهد بود و درآمد کم، اما بعد از یک مدت که کار شما جای خودش رو باز کرد، راحت میشه و درآمدزا.
تبلیغات اینترنتی با یک بازاریابی خوب، میتونه خوب باشه.
نظر من : هیچوقت همچین کاری نکنید ! توی اینترنت وقتی میخوای کاری رو شروع کنی بهتره سرمایه ت زیاد نباشه ، چون جوگیر میشی ، هی خرج میکنی و آخرش سر ماه می بینی ، تو صورتحساب هات موندی ! ;)
برو تو کار بیرون از اینترنت ، بورس ، واردات کالا و ... ! ;)
اصلا در ایران تو نت سرمایه گذاری فایده نداره ... چون اصلا پایه ای این کار مشکل داره ... سرعت پایین امنیت کم
من برعکس همه دوستان فکر میکنم.
به نظرم بهترین کارو میخوای بکنی.. اینا که میگن برو خارج از نت سرمایه گذاری کن، هیچکدومشون اهل ریسک نیستن.البته حرفه یکیشون درست بود که نباید جوگیر بشی ولی حساب شده پیش بری بهترین کاره..
شما میتونین خیلی کارا بکنین با این پول پس دقت کنید که پشیمون نشین ولی کلا نت بهترین جا برای سرمایه گذاریه اگه فقط یک کوچولو آینده نگر باشی
سرمایه گذاری تو نت به اندازه بیرون نت سود داره ؟
برگشت هزینه چقدر زمان می بره؟
وقت و انرژی که در نت گذاشته میشه آیا ارزشش رو داره؟
کسی می تونه جواب این چند مورد رو بده؟
ممنون از راهنمایی دوستان
قصدم سرمایه گذاری توی نت هست، پیشنهاد میخواد! ایده میخوام! همفکری میخوام! بگید از نظرات خودتون
با تشکر
کسی ایده ای نداره؟