پاسخ : چند سوال در مورد whmcs
من قسمت آخر رو براتون توضیح میدم.
شما در کنترل پنل cPanel خود پکیج های هاستینگ خودتون رو اضافه می کنین و برای هر کدوم یک نام تعریف می کنین.
سپس در cPanel کد remote access را کپی کنید.
در whmcs سرور خودتون رو اضافه می کنین و در قسمت hash code، remote access کنترل پنل خودتون رو وارد می کنین.
در بخش اضافه کردن محصولات برای تنظیم کردن محصول (هاست) فقط کافیست در بخش module name، نام پکیجی را که در cPanel ایجاد کرده اید را وارد نمایید . باقیه فیلد ها نیاز نیست. البته این در cPanel تست شده است.
منظورتون از سیپنل
whm هست؟
یه کم موضوع رو باز کنید الان کد remote access من چندین خطه باید تموم اونارو بیارو تو این
بعد یه سوال دیگه
در whmcs من نتونستم سرور اظافه کنم
یعنی چه جوری میتونم؟توضیح میدین؟
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
الان در قسمت ساخت سرور
Nameservers
Primary Nameserver و
Primary Nameserver IP
و
Secondary Nameserverو ...... رو چی بزنم؟
بعد آیا اون کدی که گفتیدو باید در قسمت Access Hash
(Instead of password
for cPanel servers) بزنم؟
سلام.
primary و secondary برای name server , همان dns های سرور شما با ip های آنها می باشد.
بله . ببخشید من اشتباه گفتم . چون از حافظه خودم کمک گرفتم . بله همون access hash هست. اون کد remote access نیز باید کامل کپی شود.
در Primary Nameserver دی ان اس رو قراربدید . مثلا : ns1.yoursite.com
در Primary Nameserver IP ای پی سرور رو قرار بدید
Secondary Nameserver دی ان اس رو قراربدید . مثلا :
Secondary Nameserver IP : ای پی سرور رو قرار بدید
در Access Hash
(Instead of password
for cPanel servers) : هم کد remote access که از WHM کپی کردید رو Paste کنید
ههم رو انجام دادم
اما کامل ست نشد
یعنی وقتی کسی خرید میکنه
بهش آدرس سیپنل میده
اما تو whm خبری از اون یوزر نیست
در قسمت Modul Seting اطلاعات پکیج رو که در WHM ساختید رو دادید ؟
در پایین هم گزینه Automatically setup the product as soon as the first payment is received را تیک بزنید
آره زدم
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
Dedicated IP رو تیک بزنم؟
cPanel Theme چی باشه؟
خب امکان داره چون به صورت دستی سفارش رو فعال کردید نساخته ، چون این گزینه ماله اینه که سفارش پس از پرداخت فعال بشه و اطلاعات برای یوزر ارسال بشه
این گزینه ماله فعال کردن سفارش به صورت دستی است Automatically setup the product when you manually accept a pending order
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
Dedicated IP خیر لازم نیست تیک بزنید
الان چک میکنم
سرورم مرد فعلا