هاستينگ چند سایت بر روي vps .
سلام، من یه سرور مجازي ویندوز دارم که برای اکانتینگ به صورت شخصی استفاده میکنم و حد اکتر 6 تا 7 تا انلاین دارم که دوستان من هستند، میخام روي این سرور هاستینگ چنتا از سایت هام رو بیارم سه چهار تا بیشتر نیستند براي تمام سایت ها PHP - MySQL هستند برای راه اندازي هاستينگ سه چهار تا سایت روي سرورم چکار باید بکنم و چه تنظیماتي نیاره و چه برنامـه هاي باید نصب کنم ؟ Cpanel هم که پولي هست آیا پنل رایگاني هست که بتونم نصب کنم ؟
با تشکر ..
پاسخ : هاستينگ چند سایت بر روي vps .
cPanel برای لینوکس هست ! شما IIS نصب کنید و تو اون وبسایت ایجاد کنید(هاست نیم) و سایتتون رو بیارید بالا . البته میشه پلسک هم نصبید ، نمیدونم سرور دووم بیاره یا نه! :)
خوب iis هم که نصب کنید نه پنل دارید نه دیتابیس ، نه میل سرور و نه پی اچ پی رو ساپورت میکنه !
بهترین راه این هست که تشریف ببرید یا هاست بگیرید ، یا یک سرور مجازی لینوکس تهیه کنید
پلسک که رایگـان نیست، هست ؟؟ خوب شاید سرور لینوکس گرفتم. میشه تو سرور لینوکس هم وب سرور داشت هم NTTac ؟؟
نه دوست من Plesk رایگان نیست میتونید از کمپانیشون یه لایسنس ۱۵ روزه بگیرید . .
در لینوکس میتونید از IBsng برای اکانتینگ استفاده کنید ولی نمیتونید هم IBsng و Cpanel یا هر پنل دیگری جهت هاست کردن استفاده کنید .
موفق و معید باشید //.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMax
پلسک که رایگـان نیست، هست ؟؟ خوب شاید سرور لینوکس گرفتم. میشه تو سرور لینوکس هم وب سرور داشت هم NTTac ؟؟
پلسک رایگان نیست (اما میشه رایگانش کرد:65:) با سرور لینوکس + سرور میکروتیک شما میتونید ibsng نصب کنید و به تجارت پر سود بپردازید:^O.
موفق باشید
Websitepanel رایگان هست برای ویندوز
میتونید xampp هم نصب کنید ولی از نظر امنیتی شاید بخوایدد یکی تنظییماتش رو براتون انجام بده.