به نظرتون اگه ۲ تا IBSng رو به یک میکروتیک وصل کنم مشکلی پیش میاد؟
کسی تا الان این کار رو کرده؟
واسه این میخام این کار رو کنم که آپ تایم کل سیستم واقعا ۱۰۰ در ۱۰۰ بشه
البته فکر کنم اینجوری یک یوزر بتونه ۲ بار کانکت شه نه؟ :-|
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرتون اگه ۲ تا IBSng رو به یک میکروتیک وصل کنم مشکلی پیش میاد؟
کسی تا الان این کار رو کرده؟
واسه این میخام این کار رو کنم که آپ تایم کل سیستم واقعا ۱۰۰ در ۱۰۰ بشه
البته فکر کنم اینجوری یک یوزر بتونه ۲ بار کانکت شه نه؟ :-|
خوب این معنی نداره که
دو تا میکروتیک رو وصل کنی به یک آی بی اس میشه گفت واسه بالا بردن آپ تایم و ... هست
ولی در این حالت در هیچ معنی و مفهومی نداره !
معنی نداره؟
من الان ۱۰ تا سرور میکروتیک رو با IBSng وصل کردم فقط کافیه هستش ۱۰ دقیقه این سرور دان شه امروز شد یک دفعه ۱۰۰ نفر یا بیشتر پی ام دادن تو یاهو که آقا چی شده ملت هم که انگار با کارگرشون
حرف میزن واسه ۱۰ دقیقه وصل نشدن به سرور هرچی از دهنشون در میاد به آدم میگن
واسه همین دنبال یک راه حل هستم چون دان شدن سرور که اتفاق میوفته کاریش نمیشه کرد پس باید ی کاری کرد که اگه دان شد سیستم به هم نریزه
الان میخام از ۲ تا IBSng استفاده کنم ولی ردیوس دومی رو ست کنم والی دیس ابلش کنم که وقتی اولی دان شد سریع دومی رو ان ایبل کنم و اولی رو دیس ابل
اینجوری حداکثر ۱مین دان میمونم
----------------------------------------------------------
گذشته از این من میخام یک برنامه تحت وب بنویسم با پی اچ پی که سرور های اکانتینگ رو پینگ بگیره اگه یکی بیشتر از ۲ مین دان بود این کاری که این بالا گفتم رو خودکار انجام بده
ولی مشکل اینجاست نمیدونم چطور بین پی اچ پی و میکروتیک باید ارتباط برقرار کنم تا بتونم یک رادیوس رو دیس ابل کنم یکی دیگه رو ان ایبل
البته اگه پایتون هم بتونه با میکروتیک ارتباط برقرار کنه خیلی خوب میشه
البته شاید بگید خوب حل ۱۰ مین هم کاربر نتونه وصل ش مگه چی میشه ولی وقتی تعداد کاربر زیاد که میشه بدجوری ن مساله خودش رو نشون میده و میره رو اعصاب
خوب عزیز من اینجوری باید این سرورهای آی بی اس رو همیشه با هم سینک کنی که کپی هم باشند
آی بی اس که مورد خواصی نیست ، سعی کن یک سرور ابری از جای درست و حسابی تهیه کنی
که مشکل داونی و ... دیکه به حد صفر برسه
خوب بله ، شما در واقع روی چند سرور هاست میشی
البته گفتم باید از جای درست حسابی و معتبر بگیری
خوب الان کدوم شرکت خارجی هست که بده؟ و با ایرانی ها مشکل نداشته باشه و یا راحت بشه دورش زد
البته قیمتش مهم نیست فقط کارش درست باشه
شرکت ها که زیادن ، بهتر هست گوگل کنی
یا اینکه یک تاپیک جدا بزن که دوستان معرفی کنن
میگم یه سوالی ، IBSng که کاری انجام نمیده ، فقط اکانتینگ و ساخت یوزر توی میکروتیک ــه ، شما آیپی IBS رو میدی مشتریات ؟ :d ، داون شدن آیبیاس باعث میشه نتونی اکانت بسازی ، ولی اینکه آپتایم رو ببره بالا .. جَلل خالق :d