سلام دوستان من يه سوال داشتم من اكانت فيس بوكم دچار مشكل شده بود
فيس بوك بهم يه sms داد براي تاييد
مي خوساتم بدونم چطور ميشه؟
كه اين همه زود از چه طريقي امكان داره كه سريع sms مياد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من يه سوال داشتم من اكانت فيس بوكم دچار مشكل شده بود
فيس بوك بهم يه sms داد براي تاييد
مي خوساتم بدونم چطور ميشه؟
كه اين همه زود از چه طريقي امكان داره كه سريع sms مياد؟
فکر کنم منظور ایشون .کیفیت ارسال بود .چطور از یک اپراتور خارجی در فاصله بسیار دور و با وضعیت نامطلوب شبکه ایران ر در کمتر از چند ثانیه ارسال از اپراتور و دریافت توسط کاربر با کیفیت عالی همیشه انجام میشه .در صورتی که ممکن هست در همان زمان حتی کیفیت ارسال از نمایندگان ارسال انبوه در ایران در حد مطلوبی نباشه .
گوگل هم به همین شکل هست
واقعا ....... :دی
نه فقط گوگل و فیس بوک، بلکه اکثر سایت هایی که نیاز به تایید اس ام اسی و تلفنی دارند، از طریق شبکه ی داخلی انجام میشه.
نمونش سایت sedo که برای تایید شماره ی ایرانسل موبایل شما ، از یه شماره موبایل ایرانسل به صورت اتوماتیک به شما تماس می گیره.
من وارد شدم گفت شماره بده اسمس بزنم ، شماره که وارد کردم ارسال نکرده هنوز . 5-6 ساعت شده
از داخل ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چطوری؟؟ مخابرات ایران چند نماینده ارسال انبوه پیام کوتاه دارد.کدام نماینده اس ام اس های فیس بوک را ارسال میکند؟
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
بله اما برای فیس بوک و گوگل شماره داخلی نیست .اس ام اس های فیس بوک با نام "فیس بوک" ارسال میشه .حتی برای همراه اول در حالی که این سرویس همراه اول در حال حاضر حتی برای نماینده های ارسال انبوه غیر فعال شده
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
برای فیس بوک تست کنید .حتما در کمتر از یک دقیقه را حداکثر چند دقیقه اس ام اس را دریافت میکنید