سلام.
من می خوام وقتی کاربرای سرور من به سرور وصل میشن به جای IP یک sub domain رو بعنوان آدرس برای اتصال داشته باشند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
من می خوام وقتی کاربرای سرور من به سرور وصل میشن به جای IP یک sub domain رو بعنوان آدرس برای اتصال داشته باشند.
تو Advance DNS zon editor هستش
حالا میشه یک قسمت از سایت مانند example تو یک سرور باشه
www.domain.com/example
و خود سایت www.domain.com تو یک سرور دیگه ( سرور یا سرور مجازی )
میشه فقط باید با دی ان اس ها تنظیم بشه اما نه اونطور که در بالا نوشتین نه به صورت زیر میشه
example.domain.com
www.domain.com
آخه من منظورم سروری هست که کاربران بهش متصل بشن و روش هم Cpanel ندارم.منظورم همون سرور اسمشو نیاره:">:-ss.روش cpanel نیست.چه کنم؟اگر میدونید اینجا نمیشه گفت توی پیام خصوصی راه حل رو بگید لطفا
hostname سرور یا VPS رو بذارین رو ساب دامین و از کنترل پنل دامین یه A رکورد بسازین برای هاست نیم (اکثر پنل دامین ها دی ان اس منیجر رایگان دارن - نیم سرور های دامین هم باید با توجه به اطلاعات در پنل دامین ست بشه)
تا حدی با کمک شما جلو رفتم.
از کنترل پنل دامین به این مرحله رسیدم اما نمیدونم در قسمت Record Answer چی بنویسم.
http://www.up.iranblog.com/images/wt...dz98ge06ys.pngفایل پیوست 2599
بعد که این قسمت ساخته شد میتونم dns اون آیپی رو که از وی پی اس دارم ست کنم روش درسته؟
IP وی پی اس رو بزنید (در Record Answer) فقط توجه کنید که نیم سرورهای دامین رو باید با توجه به تنظیمات موجود در رجسترارتون تنظیم کنید. وقتی تنظیمات انجام شد باید در سرورتون هم A record ایجاد کنید