پروژه سیستم تحت وب مدیریت NTTac
با سلام خدمت دوستان . همونجوری که بعضی از دوستان میدونند در حال نوشتن اسکریپت NTTac Manager هستم به زبان PHP و پایگاه داده MySQL . این اسکریپت ، اولین سیستم تحت وب ی هست که امکان مدیریت اکانت برای کاربر و هم چنین پنل های ریسلر ، مستر ریسلر رو فراهم میکند. این سیستم بر اساس بیس XENON که پارسال توسط گروه پرشیا وی پی اس نوشته شده است توسعه یافته و این بیس تاکنون منتشر نشده است . با نوشتن این پنل تحت وب امکان ارائه ماژول هایی برای whmcs و ... هم ممکن میشه که فکر کنم این کار باعث رقابت با سیستم هایی همچون IBSng و sib خواهد شد . این هم یک اسکرین شات از طرح که برای پنل ریسلر در نظر گرفته شده . در ضمن در این پنل امکان ایجاد محدودت برای ریسلر از لحاظ تعداد اکانت و ... هم امکان پذیر هست :
از دوستان تقاضا دارم امکاناتی که مایل هستند بر روی سیستم نهاده بشه ذکر کنند . قیمت احتمالی برای این سیستم به صورت کد شده 40 الی 50 هزار تومان در نظر گرفته شده و برای کدباز اون 150الی 180 هزار تومان در نظر گرفته شده . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم! :)
پاسخ : پروژه سیستم تحت وب مدیریت NTTac
عالیه کارتون
فقط اگر دمو هم نشون بدین من تست کنم اولین مشتری کد شده هستم (ارزون قیمترو منظورمه)
سیستم جالبی میشه.
اینا رو نداره اضافه کنید:
اضافه کردن تعدادی سرور
میزان پهنای باند مصرفی
نمایش میزان ساعت مصرفی و آیپی .
دمو لطف کنید
خریدارم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it-net
سیستم جالبی میشه.
اینا رو نداره اضافه کنید:
اضافه کردن تعدادی سرور
میزان پهنای باند مصرفی
نمایش میزان ساعت مصرفی و آیپی .
اضافه کردن سرور رو بدجوری تو فکرش هستم ، ولی برام خیلی سخت هست باید از چند نفر بپرسم . میزان پهنای باند مصرفی هم امکان نمایشش هست مشکلی نیست . یه بخش ریپورتر هم داره و همه چی رو نشون میده . مشکلی نیست
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad189
دمو لطف کنید
خریدارم
با تشکر
عزیز من سیستم هنوز تکمیل نشده . به محض این که کامل شد دمو رو قرار میدم! ;)
بسیار عالی...
به ریسلر این اضافه شه که ادمین بزنه مثلا این ریسلر 10 تا اکانت 1 ماه 3 تا 3 ماه و 5 تا 6ماه میتونه ادد کنه
و روزهای باقی مانده اکانت رو نشون بده مثلا:
مدت زمان اکانت :60 روز
مدت زمان باقی مانده اکانت 32 روز
و ادمبن بتونه کب اکانت های یه ریسلر رو ببنده
باید خیلی جالب باشه! ولی کو عکسش واسه من نیومد :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi92
باید خیلی جالب باشه! ولی کو عکسش واسه من نیومد :d
اون لینک مورد پیدا کرده .
http://upnet.ir/images/ptwa1p9m4qu1d2xudw.jpg
دوستان همچنان منتظر باشید ، تقریبا آخرای کار هستیم . فقط یه سری از مراحل پنل کاربری مونده و تنظیمات اون! ;)
الان تویه چه مرحله ای هست؟
کی ارائه میشه؟