پاسخ : اعتراض به قانون جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dj7xpl
دلیل پنهان کاری در چیه که دوست ندارید اطلاعات سرویس ارایه شده خود را در پست هایتان قرار دهید؟
یا اینکه گناه کسانی که سرویس میخواهند چه است که فقط باید پست های با محتوای "پ.خ. بده." را ببینند
دقیقا واقعا اگه طرف می خواست تو پ.خ جوابشوبگیره اصلا چرا تاپیک زده
من با این قانون موفقم o:-)
نقل قول:
به نظر من در تمامی سرویس ها بهتره یوزر و هاست مستر با هم صحبت کنن و خودشون با هم راه بیان
حرف شما کاملاً درسته
ولی سرویسو که معرفی کنین مشتری میاد تو سایت و ایمیل و آی دی تون رو میبینه و اگه نیاز ببینه خودش باهاتون تماس میگیره
نه اینکه هنوز مقایسه ای انجام نداده بیاد باهاتون صحبت کنه !!!
فکر کنم قانون جدید بد نباشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj7xpl
دلیل پنهان کاری در چیه که دوست ندارید اطلاعات سرویس ارایه شده خود را در پست هایتان قرار دهید؟
یا اینکه گناه کسانی که سرویس میخواهند چه است که فقط باید پست های با محتوای "پ.خ. بده." را ببینند
سلام
به نظر من هم بهتره توی همون پست اطلاعات کامل رو بدند. اینجوری که هرکی میاد بگه پ.خ و این حرفا، تمام تاپیک ها اسپم میشه که، هیچ سودی نه برای کاربران نه مدیران داره.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj7xpl
سلام
مدیر عزیز.
پنهان کاری چیه !!!
نکنه یه شخصی یه پلانی را معرفی میکنه که از لحاظ قیمت و .... بالاتره اما نمیخواد قیمت دیگران را خراب کنه. قیمت را با پیغام خصوصی یا ... به کسی که سرویس میخواد میگه.فکر نکنم اسم این را گذاشت پنهان کاری.
با قانون مشخص شده کاملا موافق هستم l-)
به دلیل اینکه. چرا نباید در پست داده بشه و برای مثال من یه پست میدم میگم که اینو میخوام حالا من دوباره من باید بیام پ.خ هارو چک کنم و ... اینجوری نمیشه .
و به فرض مثال من سرویسی رو درخواست دادم و شاید شخص دیگری هم در خواست داشته باشه و بهتره که در پست به جوابمون برسیم و نه در پ.خ ها .
موردی که از خیلی انجمن ها و وب سایت های دارای کاربر باهاش مشکل دارن روابط خارج از محدوده و عهده مسوولیت اون وب سایت برای کنترل کردن فعالیت های کاربرانشون تو پیام خصوصی و ... هست , کاربر می ره معامله خودش رو تو پیام خصوصی انجام می ده , کارش که تموم شد , وقتی مشکل پیدا کرد می گه ای داد ای هوار من به استناد اعتبار شما با اون کاربر و ... معامله کردم.
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی کاربری از چنین روش هایی برای جلب کاربر خودش استفاده می کنه بطور قابل ملاحظه ای از سهم اون انجمن یا وب سایت برای رفع مشکل کاربر تو مسئله مورد گفتگوی خودش کم می کنه , فقط اگه کسی از بیرون اون وب سایت یا انجمن بیاد و برگه گفتگو رو ببینه با تنها عبارت هایی که مواجه می شه اینا هست:
آقا شرایط رو برام پ.خ کن
شرایط لطفا
شرایطش چطوری؟
جزئیات رو پ.خ کن
و ...
در پاسخ درخواست های کاربر هم ایجاد کننده موضوع تنها چیزی که می گه اینه که:
شرایط براتون پ.خ شد
شما باشین چنین روندی رو تایید می کنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TruthPraiser
موردی که از خیلی انجمن ها و وب سایت های دارای کاربر باهاش مشکل دارن روابط خارج از محدوده و عهده مسوولیت اون وب سایت برای کنترل کردن فعالیت های کاربرانشون تو پیام خصوصی و ... هست , کاربر می ره معامله خودش رو تو پیام خصوصی انجام می ده , کارش که تموم شد , وقتی مشکل پیدا کرد می گه ای داد ای هوار من به استناد اعتبار شما با اون کاربر و ... معامله کردم.
.....................
سلام
حق با شماست
پست بالایی منو مطالعه کنید.
و در تکمیل فرموده های جنابعالی : (فقط قضاوت کنید)
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=2317
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=2204