-
بهترین آنتی ویروس رایگان - کدام یک : Avast , AVG , Microsoft Security Essentials , پاندا کلود , Avira
سلام خدمت همه دوستان
به این لینک مراجعه کنید :
5 آنتی ویروس رایگان و فوق العاده برای ویندوز 7 | WinBeta.Net
در وین بتا یکسری آنتی ویروس رایگان معرفی شده
به نظر شما کدامیک مناسبتر و با کارایی و قدرت بیشتری هست
ممنون میشم دوستان نظر بدن تا از بین اینها یکی را دانلود کنم
استفاده برای ویندوز 7 نسخه های 64 و 32 بیت - شاید هم ویندوز XP
منتظر نظرات دوستان هستیم
-
پاسخ : بهترین آنتی ویروس رایگان - کدام یک : Avast , AVG , Microsoft Security Essentials , پاندا کلود , Avira
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام خدمت همه دوستان
به این لینک مراجعه کنید :
5 آنتی ویروس رایگان و فوق العاده برای ویندوز 7 | WinBeta.Net
در وین بتا یکسری آنتی ویروس رایگان معرفی شده
به نظر شما کدامیک مناسبتر و با کارایی و قدرت بیشتری هست
ممنون میشم دوستان نظر بدن تا از بین اینها یکی را دانلود کنم
استفاده برای ویندوز 7 نسخه های 64 و 32 بیت - شاید هم ویندوز XP
منتظر نظرات دوستان هستیم
به صورت کلی اینجا مقایشه های خوبی هستش
کد PHP:
http://www.av-comparatives.org/
-
پاسخ : بهترین آنتی ویروس رایگان - کدام یک : Avast , AVG , Microsoft Security Essentials , پاندا کلود , Avira
سلام
آواست عالیه !
سیستمم یه زمانی ویروس گرفت ، با nod32 - kaspersky - mcAfee آپدیت شده اسکن کردم چیزی یافت نشد . ولی آواست کلا سیستم رو پاک و تر و تمیز کرد :)
این تجربه ما بود :d
-
سلام
ما هم از avast استفاده می کنیم. تا حالا که خوب جواب داده.
-
به نظر من avira بین این ورژن های رایگان
-
من هم Avira رو پیشنهاد میکنم. در softpedia جزو بهترینها هست
-
Avg استفاده می کنم ، خوب هم داره جواب می ده
-
avast دارم استفاده میکنم
تا به حال که خوب جواب داده
-
با درود
بیش از 2 سال است که در یکی از دانشگاه ها از آویرا رایاگان استفاده می کنند و سیستم ها مدام دچار بد افزار می شوند.
از نظر من Avastگزینه مناسبی می باشد.
-
من چند ماه هست که از ClamWin استفاده میکنم و کاملاً راضیم.