سایت های من که روی یک سرور هستند با ip اختصاصی از بعضی isp ها اصلا باز نمی شن . از بعضی دیگه که باز می شن در طول روز چند بار time out میشن .
سلام .
دوستان من نیاز شدید به راهنمایی شما بزگواران دارم .
من هفته پیش یک سرویس نمایندگی از دوستان در همین تاپیک گرفتم و یک dns , ip اختصاصی هم خریداری نمودم از شون .
dns هایم رو set کردم بر روی دامنه ام که داخل پنل directi به عنوان child name server و ip اختصاص داده شده رو بر روی ns1 و ns2 تنظیم کردم و name server های خود دامنه رو هم روی dns های ساخته شده set کردم .
حال مشکل من اینجاست . سایت های که من روی این پنل میزبانی می کنم از بعضی موقعیت ها و ISP ها اصلا قابل مشاهده نیستند !!! ؟؟؟ ولی وقتی با چیز پی ان وصل می شی سایت رو میبینید . از نقاط دیگه و شهر های دیگه هم در طول روز به تعداد زیاد time out میشن سایت ها در طول روز . . . ؟؟!!
من تیکت زدم پشتیبانی و دوستان جواب هم دادن و گفتن که همه چی رو چک کردن . سرور داره مانیتور میشه و ایرادی نداره . در هاست ترکر چک کنید و . . .
ولی هنوز مشکل من پا برجاست ..
از دوستان با تجربه درخواست راهنمایی دارم . .
پاسخ : سایت های من که روی یک سرور هستند با ip اختصاصی از بعضی isp ها اصلا باز نمی شن . از بعضی دیگه که باز می شن در طول روز چند بار time out میشن .
ممکنه DNS بد تعریف شده باشه . لطفا DNS ها رو چک کنید . و در ضمن تنظیم DNS به عهد ادمین و مدیر سروره برای بار اول . . .
intoDNS: iaurd.ac.ir - check DNS server and mail server health
پاسخ : سایت های من که روی یک سرور هستند با ip اختصاصی از بعضی isp ها اصلا باز نمی شن . از بعضی دیگه که باز می شن در طول روز چند بار time out میشن .
چک کنید در dns zone ، دی ان اس هاتون موجود باشد ..
موفق باشید
من هم دفعه اول شکم فقط به dns ها بود . تیکت زدم و تلفن زدم بهشون بعد از یه 12 ساعت گفتن ما تو این مدت همه چیز که مربوط به dns zone هات بوده چک کردیم . هیچ ایرادی نداشتن ؟؟
این لینک شاید کمک کنه به پیدا کردن مشکل دوستان .
intoDNS: parspedia.net - check DNS server and mail server health
قابل ذکر هست ، اگر روی سرورتون سایت های غیرمجاز باشه آی اس پی های ایرانی اونارو بن میکنن و پینگ نمیده ! یا این که در فایروال سرور ای پی اون آی اس پی ها به دلیل دی داس و ... بن شده . ! ;)
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
albaloo18
من میدونم مشکل کجاست ! به پشتیبانی ت بگو ریسلرت رو ببره ریسلر خودت . شاید متوجه شد ! :d - یعنی الان ریسلر تو برای روت سرور هست باید بره تو محدوده ریسلر خودت تا اوکی بشه! ;)
دوستان من داخل whm وقتی لیست dns zone هام رو می یارم دامنه ای که dns هام رو روش set کردم وجود نداره . ( در قسمت dns zone edit ) ... ولی وقتی می خوام تو قسمت create dns zone دامنه ام رو اضافه کنم می گه که این دامنه موجود هست و نمی تونید بسازید مجددا اون رو .
عزیز من این مشکل مربوط به شما نمیشه . از توی روت سرور باید درست بشه!
هیچ سایت غیر مجاز و .... روی این سرویس هاست نکردم دوستان . کلا الان 4 تا سایت پارک هستن رو این سرویس که هیچ کدوم حتی یک کلمه غیر مجاز نمی تونی توشون پیدا کنید .
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
میشه دوستان دقیق به من بگید که من به ساپورت سرور چی باید بگم و دقیقا بگم چه کاری باید برام انجام بدن ؟
عزیز من به پشتیبانی ت بگو که اکانت ت رو ببره روی ریسلرت . بهشون بگو اگه بلد نیستن بدن من درست کنم براشون! :d - من دقیقا همین مشکل رو پارسال داشتم . وقتی توی روت سرور میری لیست اکانت ها . اون ستون آخر معلوم میکنه این اکانت متعلق به کی هست . مطمئنا الان ریسلر شما متعلق به روت هست که باید متعلق به ریسلر خودتون باشه ! ;)
بهشون این مورد رو گفتم ... هنوز جوابی ندادن