مشاهده محتوای دایرکتوری با وجود داشتن صفحه Index
سلام
این سوال یکی از دوستام هست
راستش خودم نمی دونم چطوری این کار رو می کنن
الانم سوال من شده :d
کسی می دونه چطوری می شه این کار رو کرد؟
نقل قول:
سلام دوستان.
حتما می دونید که وقتی تو مرورگر آدرس یه پوشه دایرکتوری رو می زنیم متحوای اون پوشه به نمایش درمیاد. و وقتی تو همون پوشه یه فایلی مثل index.htm وجود داشته باشه، با زدن همون آدرس اون صفحه نشون داده میشه.
می خواستم بپرسم چطور می شه تو این حالت محتوای اون پوشه رو دید؟
پاسخ : مشاهده محتوای دایرکتوری با وجود داشتن صفحه Index
فک کنم اینو بنویسی، داخل .htaccess درست بشه
کد:
directoryindex index.php index.html
اگه منظورش رو درست متوجه شده باشم، جواب میده، دلیلی که مطمئن نیستم اینه که ممکنه متوجه منظورش نشده باشم ولی اگه بخواد با وارد کردن site.com فایل ایندکسش بیاد درسته، منظور اینکه الان که این صفحه رو میزنه محتویات روت میاد ولی با این دستور صفحه ایندکس میاد و نیاز به زدن index.php یا index.html بعد از آدرس سایت نیست، درضمن اینو خودم 2 سال پیش که بهش خوردم، از یه سایت خارجی یاد گرفتم، پس تست شدس و فقط مگه منظور چیزه دیگه ای بوده باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e-741
اگه منظورش رو درست متوجه شده باشم، جواب میده، دلیلی که مطمئن نیستم اینه که ممکنه متوجه منظورش نشده باشم ولی اگه بخواد با وارد کردن site.com فایل ایندکسش بیاد درسته، منظور اینکه الان که این صفحه رو میزنه محتویات روت میاد ولی با این دستور صفحه ایندکس میاد و نیاز به زدن index.php یا index.html بعد از آدرس سایت نیست، درضمن اینو خودم 2 سال پیش که بهش خوردم، از یه سایت خارجی یاد گرفتم، پس تست شدس و فقط مگه منظور چیزه دیگه ای بوده باشه.
فکر کنم ایشون بلعکس چیزی که شما آموزشش رو دادین میخوان!
از پاسخ گویی دوستان تشکر می کنم
منظور من اینه که:
من به کنترل پنل سایت دسترسی ندارم
مثلا یک سایتی از یه کدی تویه سایتش استفاده می کنه
حالا می خواد اون کد رو بردارم
هیچ راهی نداره که بتونم محتویان پوشه قالب اون سایت رو ببینم چی هست تو اونجا؟؟؟؟
متوجه منظور من شدین :111:
آهان
روی آریا دانلود اینا هست :
فایل jquery.js و pic که داخلش فرزاد و مصطفا و ایناس و پوشۀ 1389 و 1390 و ... درسته؟
خب با یه اسکنر می تونی اسکن کنی و بهت میگه تقریبا، مثلا از این کمک بگیر : Acunetix Web Vulnerability Scanner
ایندفه امیدوارم درست متوجه شده باشم :دی