سلام دوستان
لطفا سایت هایی که Colocation ارایه میکنند رو در این تاپیک نام ببرید .
و اگر شما ازشون سرویس دارید نظرتون هم در موردشون بنویسید . حالا قیمت یا پشتیبانی و ....
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
لطفا سایت هایی که Colocation ارایه میکنند رو در این تاپیک نام ببرید .
و اگر شما ازشون سرویس دارید نظرتون هم در موردشون بنویسید . حالا قیمت یا پشتیبانی و ....
با تشکر
نت الیژنت در کانادا
اف دی سی در آمریکا
ترن کی اینترنت آمریکا
با سلام
colo4 البته من توسط یکی از دوستان گرفتم من که راضی هستم قیمتشم مناسبه
آی وب هم نگرفتم ولی با توجه به اینکه قبلا استفاده می کردم تو سروراش خوب بود کلو کردنش رو یکی از دوستان داشت اونم راضی بود به قول خودش ای وب گرفتم شبا راحت می خوابم
هاست پولیس - ایشون مثل این که سالن در دیتاسنتر ای وب دارن در کانادا و کولو میکنن . قیمت های کولو خوبی هم دارن ! ;)
سلام
این دیتا سنتر در انگلستان هست و ما روی ان کلو کردیم سرور های مجازی سازمون را کیفیت پشتیبانی و سرویسش عالی هست.
یه نگاهی بندازید بد نیست
اگر هم دوست داشتید ما همراهی میکنیم شما را چون آفر های خوبی داریم از این دیتا سنتر و اینکه دسترسی فیزیکی هم در طول شبانه روز داریم
Redstation UK - Dedicated server and colocation services
موفق و پیروز
گیگا المان : Giga-International.com -
هتزنر المان : Hetzner Online AG
فکر می کنم caro هم شرایط کولو خوبی داشته باشه
کاش دوستان لطف کنند و هزینه برق، اجاره فول رک، تک یونیت، نصف رک و از همه مهمتر هزینه پهنای باند و ساپورت رو هم بفرمایند تا یک تاپیک جامع داشته باشیم :)
(هزینه ها تقریبی هم باشه بد نیست)
چون اکثر دیتاسنتر ها یا قیمت خاصی ننوشته اند و یا قیمتهای فضایی نوشتن که وقتی وارد کار میشید و آفر میخواید قیمتهای مناسبی ارائه میدن ...
نگفتم که کسی بیاد آفر بده :d
گفتم اگر کسی قیمت حدودی داره اینجا بیان کنه (به هر حال خیلی ها هستند که تجربه دارن، خودشون کولو دارن و کار کردن با دیتاسنترهای مختلف در این زمینه)
مثلا بیاد بگه فلان دیتاسنتر پورت 100 مگابیت رو فلان قیمت میده و KVM ساعتی اینقدر و ...
WHT.com هم حتما نگاه میکنم ... ;)
پیشنهاد خوبی بود (اطلاع نداشتم که اونجا میشه آفر پیدا کرد از دیتاسنتر ها)