سلام به دوستان گلم
يه سوال داشتم
قضيه اين هم اينترنت ماهواره اي چي هست؟ چرا بعضي ها با ميكروتك كار ميكنن ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان گلم
يه سوال داشتم
قضيه اين هم اينترنت ماهواره اي چي هست؟ چرا بعضي ها با ميكروتك كار ميكنن ؟
آره آقا اگه يکی در مورد اين اينترنت ماهواره اي توضيح بده خيلی لطف کرده اصلاً اين ميکروتيک
اين وسط چکار ميکنه و کاربر بايد چطوری وصل بشه
اگه کسی سير تا پيازش رو هم بتونه توضيح بده حاضرم هزينه هم بکنم واسه يادگيری
دوست گرامی لازم نیست هزینه کنید آموزش هم در اینترنت هست اگه وقت داشته باشید می تونید یاد بگیرید
برای هک اینترنت ماهواره ای یک دیش و ال ان بی و یک DVB کارت لازمه و به دو تا چیز میز ان یکی از نوع l2tp و دیگری از نوع میکروتیک لازمه . شما با استفاده از برنماه های دانلود آفلاین باید mac adresse فرکانسها رو که حامل دیتا هستند رو هک کنید که به آسانی صورت می پذیره که در این صورت سرعت اینترنت و دانلود شما چیزی در حدود 10MB یا بیشتر میشه ....
فکر کنم آنلاینه . نه تا حالا که کسی رو نگرفتن . الان خیلی ها دارن استفاده میکنند . و به قیمتهای بسیار بسیار بسیار قزافی هم توی اینترنت داره بفروش میرسه درحالی که با 12 تومن ماهانه میشه سر و ته اش رو هم آورد .
اگر بخواهید من منابع آموزشی رو آپلود کنم شما دانلود کنید و مطالعه کنید ....
البته اینترنتش یه طرفه هست و فقط دریافت داره . اگر ارسال داشته باشید برداران اطلاعات در خدمتن! :d - و همچنین مک های معمولی حداکثر سرعت دانلود 300 کیلوبایت بدن ، ولی رفقا تا 3مگ هم گرفته بودن ! ;)
بله دیگه ، دیدم ذکر نشده گفتم بگم ! ارسال از ای دی اس ال و دریافت از ماهواره . البته یکی از رفقا از همین اینترنت یک طرفه استفاده میکرد از اطلاعات بهش زنگ زده بودن ، این پیگیر شده بود . دیده بود که وقتی شما از ای دی اس ال ت فقط ارسال داشته باشی ! اونا که خر نیستن می فهمن ! و میگفت سیگنال می فرسته مخابرات می فهمن! والله ما که نفهمیدیم! ما 4ماهه میخوایم بگیریم ! هی امروز فردا میشه! :d