کارت ویزیت » بودن یا نبودن؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
می خواستم بدونم با داشتن وب سایت اینترنتی برای معرفی خدمات هاستینگ نیازی به کارت ویزیت هست یا نه؟
در صورتی که جواب مثبت باشه:
چه اطلاعاتی داشته باشه؟
رنگش؟ نوعش؟
در مورد بهترین روش تبلیغ واسه گروه هاستینگ هم راهنمایی کنید ممنون می شم.
پاسخ : کارت ویزیت » بودن یا نبودن؟
خب باید بگم برای شرکت ها بله نیاز هست شرکت که نمیاد سایت گردی بکنه نیاز میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Birserver
چه اطلاعاتی داشته باشه؟
آدرس سایت - تلفن های تماس - پست الکترونیکی - آدرس دفتر شرکت - معرفی برخی از خدمات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Birserver
رنگش؟
اگر متناسب با تناژ رنگی قالب سایت باشه، بهتره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Birserver
در مورد بهترین روش تبلیغ واسه گروه هاستینگ هم راهنمایی کنید ممنون می شم.
تبلیغ در سایت های مرجع یا پشتیبان اسکریپت ها یا سایت ها دانلود اسکریپن (چون 99% بازدیدکنندگان دارای سایت هستند و برخیشون نیاز به هاست دارند.)
خب بهترین تبلیغ تبلیغ زبانی هست!! یعنی این که کسی به کس دیگه ای بگه !!! شما میتونید این تبلیغ رو با پشتیبانی و پایداری به دیگران بیگید و بعد از اون به نظر من تبلیغ در بلاگفا که وبلاگشون رو به سایت تبدیل کنن!!
به نظر من توی اینکار نیازی نیست.تبلیغات باید جاهای موثر تری انجام بشه.یقینا اگه کارت ویزیت چاپ کنی اونهارو توی سطل زباله خوواهی دید حداقل 95درصد کارتهایی رو که بیرون دادی:-&
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linux
به نظر من توی اینکار نیازی نیست.تبلیغات باید جاهای موثر تری انجام بشه.یقینا اگه کارت ویزیت چاپ کنی اونهارو توی سطل زباله خوواهی دید حداقل 95درصد کارتهایی رو که بیرون دادی:-&
چرا سطل آشغال؟! البته باید کم چاپ کرد نه خیلی زیاد.
به نظر من ممکنه بعضی مشتری ها بصورت حضوری هم به پست آدم بخوره. اونجاست که کارت بدرد میخوره. شایدم نخوره باتوجه به موضوع فعالیت.(اگر فقط و فقط توکار هاستینگ هستید فکر کنم لازم نباشه.) اما اگر درکنارش کار طراحی و پیاده سازی سایت و غیره دارید بدرد میخوره.
روی تبلیغات در گوگل فکر کنید خیلی خوبه. قیمتش هم مناسبه. کارایش هم بالاست. و بسیارهم هدفمند هست. چون براساس نتایج جستجوی مشتری میاد. روی قیمت گذاری هم حتماً تاملی داشته باشید. و صد البته کیفیت. به نظر من هر دو محصول با کیفیت و بی کیفیت رو میشه فروخت. و البته باید به مشتری تفاوت هاشو بگی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linux
التبه خدایی نکرده به کسی توهین نشه ها
این هم یکی از نشانه های بارز ما ایرانی ها هست ;) اینجا کارت ویزیت یکی از عوامل موثر هست کسی هم سعی نمیکنه بندازش تو سطل آشغال ...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
التبه خدایی نکرده به کسی توهین نشه ها
این هم یکی از نشانه های بارز ما ایرانی ها هست ;) اینجا کارت ویزیت یکی از عوامل موثر هست کسی هم سعی نمیکنه بندازش تو سطل آشغال ...
موفق باشید
جناب Linux درست گفتن، ربطی به "نشانه های بارز ما ایرانی ها " نداره عزیز وقتی تو خیابون داری راه میری برشور کاشت مو (مثال) با ۱۰۰ تا چیز دیگه که اصلا به کارت نمیاد همین میشه دیگه .
اما به شخصه کارت ویزیت رو اگه به کارم نیاد نمیگیرم که بدش بخوام این کار رو باهاش بکنم .
البته این حرفها هم به استارتر زیاد ربطی نداشت چون فکر نکنم ایشون بخواد تو خیابون پخش کنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ivik
جناب Linux درست گفتن، ربطی به "نشانه های بارز ما ایرانی ها " نداره عزیز وقتی تو خیابون داری راه میری برشور کاشت مو (مثال) با ۱۰۰ تا چیز دیگه که اصلا به کارت نمیاد همین میشه دیگه .
اما به شخصه کارت ویزیت رو اگه به کارم نیاد نمیگیرم که بدش بخوام این کار رو باهاش بکنم .
البته این حرفها هم به استارتر زیاد ربطی نداشت چون فکر نکنم ایشون بخواد تو خیابون پخش کنه .
بله شما خودتون هم دارید میگید بروشور نه کارت ویزیت کارت ویزیت وقتی کسی میره جایی اطلاعاتی کسب کنه برای اینکه راحتر بتونه اون شرکت یا محل رو به یاد بیاره یا باهاشون تماس برقرار کنه و ... !
از نشانه های بارز هست چون مگر مجبورمون کردم همون بروشور رو بگیریم که بعدش بندازیم تو خیبابون؟!( به عینه دیدم خیلی ها این کار رو میکنن میگیرن از طرف سه یا چهار قدم فاصله میگرن مُچاله میکنن میندازن کنار...
کارت ویزیت خوب داشتن یکی نشانه های موفق شدن یه تجارت یا کسب کار میباشد.
موفق باشید
خب یه سوال شما به دوست هاتون شماره موبایلوت رو میدید درسته ؟؟
وقتی میگن شماره موبایلت رو بده سریع یه کارت ویزیت بهش میدی میفهمه چیکاره هستی میفهمه آدم حسابی هست میگه کارش درست هست شاید این دست به دست بچرخه و این رو هم بگم که یه طراحی خیلی خوب میخواد برای این که جذاب باشه من محمد ماهر رو به شما معرفی میکنم چیزی میزنه که شما تمام وقت بخوای توی این کارت گاه کنی